tiistai 26. helmikuuta 2013

Viinipullolaatikot

Melkein pitäisi jo kampa ostaa, niin uhkaavasti muuttopäivä lähestyy. Koska arkea vallitsee enemmän tai vähemmän hallittu kaaos ja aikatauluongelmat, on viisainta aloittaa ajoissa. Mm. valokuvat, viinilasit (niitä ei ole käytetty aikoihin), kesävaatteet jne löytyvät jo laatikon pohjalta. 


Alunperin opiskelukaverilta kuultu vinkki on edelleen hyväksi todettu ja käytössä, parhaita muuttolaatikoita ovat viinipullojen laatikot. Juuri sopivan kokoisia, vaikka tulisivat täyteen painavia kirjoja, niin niitä jaksaa vielä kantaa. Ovat samankokoisia, eli ne voi latoa tiiviisti toistensa päälle ja mikä parasta EIVÄT MAKSA MITÄÄN :) Käytön jälkeen ne voi kierrättää, joten sanoisin, että viinipullolaatikot ovat kaiken kaikkiaan täydellisiä muuttolaatikoita.


Meille ei tule postia. Mitä nyt joku hassu lasku silloin tällöin (ei ois niin väliksi vaikka ei tulis niitäkään) tai postikortti ystävien lomareissulta (niitä on kiva saada). Ilmaisjakelulehdille ja mainoksille sanomme ystävällisesti ei kiitos. Nyt niitä olisi tarvittu ensimmäisen kerran. Tuntuu vähän hölmöltä, että mies kantaa töistä sanomalehtiä, että saadaan suojattua tavaroita, mutta parempi niin, kuin että perillä kerätään lasimursketta laatikon pohjalta. 


Harsot ovat osoittautuneet käytännöllisiksi tässäkin tapauksessa. Meillä on valtavasti harsoja, koska molemmat tytöt käyttävät kestovaippoja eli mm. harsoja. Niihin on myös helppo kääriä tavaroita ja täyttää tyhjiä koloja (olettaen tietysti, että ne ovat puhtaita...)

No, tätä riemua on vielä reilu kuukausi jäljellä. Sitä purkamisen iloa ja järjestelyä, remontointia ym. on sitten tiedossa hamaan tulevaisuuteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti