lauantai 23. helmikuuta 2013

Mutsin kaa

Project Mama -blogin Katja heitti kehiin yleisen haasteen lukijoilleen ja tämä oli niin hauska, että siihen oli pakko tarttua :)

Mutsin kaa -kysymykset vastauksineen, olkaa hyvät!

1. Synnytys vai rintatulehdus? 
Rintatulehdus. Kahdesta varsin epämiellyttävästä kokemuksesta valitsen mieluummin moukarilla rintaan hakkaamisen kuin kirjaimellisesti kahtia repeämisen tunteen. Anyday.

2. Aurinkolasit vessanpöntössä vai luottokortti jääkaapin alla?
Luottokortti jääkaapin alla. Käytän niin harvoin luottokorttia, että jos ylipäätään huomaisin kortin hävinneen, voisin tarjota miehelleni mahdollisuutta miellyttää ah, aina niin kiukkuista vaimoaan. Vessanpönttöön tippuneet tavarat on vähän nou nou ja näillä keleillä aurinkolaseja tarvitsisin jo.

3. Kersalle silmätulehdusvoide molempiin silmiin vai suppo keskellä yötä?
Voide silmiin. Kyllä se lapsi jossain vaiheessa silmiään räpyttelee (paitsi vastasyntynyt, joka voi olla räpyttelemättä silmiään ainakin viisi minuuttia). Supot on antiikkisia, tukehdutan lapseni nestemäiseen parasetamoliin heti, jos rupeavat ryttyilemään.

4. Lapsettoman ajan tissit vai vyötärö?
Vyötärö. Kapeampaa uumaa on enemmän ikävä kuin pienempiä rintoja. Tosin ne pienet rinnat taitavat tulla luppakorvamalleina kohta takaisin halusi tai ei, vyötärö tuskin koskaan, yltiöoptimistisesta yrityksestä huolimatta.

5. Juhana Vartiainen vai Jyri Häkämies?
Kuka ja kuka? No on Häkämiehes tutumpi, mutta sanotaan silti tähän kuin pokerissa että ohi. Ei paljo imetyshuuruissa miehet kiinnosta.  

6. Punkku loppu vai suklaa loppu?
Suklaa loppu. Vaikka se harvoin on, vähintään leivontaan käytettävää käsittämättömän kuivaa ja pahaa tummaa suklaata löytyy aina jostain kätköstä. Kunnes olen löytänyt nekin kätköt... Imettäminen on vielä käynnissä, niin punkkua menee harvakseltaan joka tapauksessa. Tosin eilen viimeksi oli tilanne, josta ei meinannut selvitä pelkällä suklaalla ja tuli punkkua ikävä. Todella kova ikävä. Taidankin tänään taas pitkästä aikaa tehdä treffit ystäväni punaviinin kanssa...


Viini vai suklaa?

7. Helteinen muumimaailma vai jäinen hiekkalaatikko?
Muumimaailma. Siellä ei olla joka aamupäivä toisin kuin hiekkalaatikolla. Helteen todennäköisyys muutenkin Suomessa on niin pieni, joten jos se ainoa päivä vuodessa sattuisi siihen Muumimaailman kanssa samalle päivälle, niin se on sitten kohtalo niin määrännyt.

8. Räkätahra mustassa neuletakissa vai kakkaa sormuksen alla?
Räkätahra. Ei juuri näy, eikä haise. Kestovaippailija hinkkaa kätensä verille hanan alla niin monta kertaa päivässä, ettei sormuksen alla voi olla kakkaa. Ikinä.

9. Kunnon krapula vai noro?
Krapula. Sen todennäköisyys tällä hetkellä on minimaalinen ja se on joka tapauksessa itse aiheutettua, josta ei kärsi koko perhe (ainakaan lapset, vielä). Tässä 24/7 äitiysLOMAvitutuksessa pieni krapulamorkkis päälle ei tunnu missään.

10. Jaxuhalit vai plussatuulet?
No sanotaanko näin nelikuukautisen vauvan äitinä, että raskaustestiä koskien EHDOTTOMASTI jaxuhalit. Plussatuuli-uutisen sulatteluun tarvis kyllä aika monta tavallista jaxuhalia.

11. Tunnin kuolapäikkärit vai ilmainen jalkahoito?
Jalkahoito. Uni on yliarvostettua, ihan hyvin on pärjännyt jo pitkään ilmankin. Kysykää vaikka mieheltäni. Jalkahoito on taivaallista, ottaisin vaikka tuollaisen kalajalkahoidon, vaikka se vaikuttaakin aika iljettävältä.

Jopa tämä jalkahoito kelpaisi!

 Ja tässä mun kysymykset:

1. Talvihanskojen pukeminen vai turvaistuimen kiinnittäminen?
2. Niskapaskat vauvalla vai pissavahingot vaipasta pois opettelevalla?
3. Itkupotkuraivarit vai kyselyikä?
4. "Ootko koittanu...meillä ainakin toimii!" vai "Ei tuo vielä mitään, odotahan kun..."?
5. Mies joka siivoaa vai mies joka laittaa ruokaa?
6. Epärealistiset täydellinen äiti -blogit vai inhorealistiset huono äiti -blogit?
7. Lapsi joka nukkuu aamulla vai lapsi joka nukkuu illalla? (Lapset EIVÄT nuku sekä että!)
8. Johtuuko lapsen itku todennäköisemmin hampaiden tulosta vai jostain, mitä sinä söit (imetysaikana)?
9. Lapsi nukkuu. Menet itsekin nukkumaan vai jäät koneelle surffaamaan?
10. Lonkkakivut raskauden aikana vai jälkisupistukset synnytyksen jälkeen?
11. Vaunulenkki vai vauvauinti?

Samalla periaatteella jakoon; Mutsit, olkaa hyvät ja vastauslinkkejä kommentteihin kiitos :)

1 kommentti:

 1. Vastaan tässä nyt näihin, koska omassa blogissani vastasin project maman kymysyksiin.
  1. Talvihanskat. Kuka ymmärtää mistä kaikkialta niiten helkutin remmien on tultava missäkin asennossa kun se on ihan mitenpäin asennettuna kuitenki väärin... on kuva joo...
  2. Niskapaskat ei aiheuttanu yhtään ärtymystä, kun taas pissavahingot, mutta koska molemmat on jo takanapäin, valitsen mieluisammaksi siivota ne pissavahingot.
  3. Nyt kun kyselyikä on alkanut ja Ipana suu käy taukoamatta 13h/vrk ja välillä unissaankin niin itkupotkiraivareita ja mökötysmykkäkouluja on välillä ikävä.
  4. Otan ekan. Hyvät neuvot kalliit. Haluan uskoa ruusuiseen tulevaisuuteen niin pitkää ko se on mahdollista. Muuttahan ne joskus omaan kotiin? Joohan?
  5. Todellakin todellakin todellakin mies joka siivoaa
  6. Jälkimmäiset
  7. Ei oo kokemusta aamuvirkuista. Vapaapäivinä aamuntorkku on kiva kun ittekää huvit nousta mut arken ärsyttää kun itteeki vituttaa noust aikasin ja toinen ei nouse ei sitte millää.
  8. Meillä johtu molemmista. Tosin Ipana protestoi mun syömisist enemmän raskausaikana koska imetin niin vähän aikaa
  9. Ain koneelle tai telkkarin ääree
  10. Ekoi ei ollu mut ne jälkkärit olii nii hirveit et mitä tahans muuta ko ne
  11. Vauvauinnist ei oo kokemust mut ois kiva koklaa

  VastaaPoista