keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Joogasukat

Taas lisää sukkia, vaikka en oikeasti edes juuri koskaan neulo sukkia. Jämälankojen hävitys jatkuu siis ennen muuttoa. Harmaata ja pinkkiä nallelankaa oli juuri sopivasti näihin Novitan joogasukkiin. Poikkesin ohjeesta ainoastaan siinä, että neuloin ne alhaalta ylöspäin jaettuani ensin langan kahteen yhtä suureen kerään. Sainpahan käytettyä kaiken langan, hahaa! Huom, jos aiot kokeilla näiden neulomista, niin muista päätellä ja luoda aloitussilmukat todella löyhästi, ettei kiristä sitten jalkoja. Olis kiva, että ne varpaat on tallella vielä joogan jälkeenkin, eikä oo tippunu sinne salin perälle mentyään ensin kuolioon.

Pinkit sukat on jo Suomessa, harmaat taitaa löytää kotinsa ystävän luota.

Joogasukat oli yllättävän hyvät käytössä. En käy joogassa kovinkaan usein, mutta koska jooga-asennoissa jalat usein luistavat ja kengät ovat liian jäykät, niin nämä sukat olivat juuri täydelliset siihen! Varpaat ja kantapäät paljaina, joten pitoa riitti, mutta jalkaterä ja nilkka saivat kuitenkin vähän lämpöä (jalkani ovat aina jäässä!).

Tässäkin joogataan, selällään sohvalla ja jalat kohti kattoa. Tehokasta ;)

Joogakokemukseni ovat kyllä aika vaihtelevia. Sitä kuvittelee olevansa niin notkeaa, niin notkeaa, mutta kyllä siinä palautetaan liitelijät aika äkkiä maan pinnalle, kun päästään vähän haastavampiin venytyksiin. Mutta toisaalta se on niin ihanan rentouttavaa, kun kukaan ei huuda tuntiin saa kuunnella omaa kehoaan ja testata sen rajoja.

Tuosta lankojen hävittämisprojektista vielä sen verran, että kyllähän ne langat ihan yhtä paljon painaa, muuttaa ne sitten kerinä tai neuleina, mutta jotenkin ne on pakattu tiiviimmin, jos ne ensin neuloo. Enkä sitä paitsi ehdi Suomessa enää juuri neuloa, kun pitää sisustaa niin vimmatusti ;)

2 kommenttia:

  1. Hitsi! Tollaset haluaisin! Mulla aina on varpaat jäässä, mutta tykkään kävellä paljainjaloin...harmi kun en osaa neuloa (muuta kuin penaalin). :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kuule yllättävän helpot tehdä, kun ei tarvi sitä pelättyä kantapäätäkään neuloa :) Sitten jos korvaat vielä nuo palmikot tavallisella joustinneuleella, niin kyllä uskaltaa jo koittaa!

      Poista