lauantai 16. helmikuuta 2013

Granit

Jos olette kiinnostuneita vähän omaperäisemmistä säilytysratkaisuista ja käytte Oslossa (tai vaihtoehtoisesti Ruotsissa esim. Tukholmassa), niin käykää ihmeessä Granit-liikkeessä. Toinen Oslon liikkeistä on noin parinkymmenen minuutin kävelymatkan päässä sentral stasjonilta Suomen suurlähetystön suuntaan. Tätä ihanuutta ei valitettavasti löydy Suomesta, mutta toivotaan, että joskus sekin ilon päivä koittaa.

Itse miellyin noihin teollisuusvivahteisiin tankoihin ja etenkin apteekkipulloihin (näyttävät ihan aidoilta!) ja muutama pullo matkasikin kotiin tuliaisina passinhakureissulta Oslosta. Teollisuusteema toimii vähän huonosti vanhassa maalaistalossa, mutta jossain muussa yhteydessä olisi ollut hauska kokeilla tuollaista putkea vaatetankona.

Poimin tähän alle muutamia suosikkejani, mutta jos käytte Granitin nettisivuilla, niin huomaatte, että näiden lisäksi Granitin valikoimista löytyy valtavasti erilaisia lasista, pahvista, metallista ja punoksesta tehtyjä säilytysratkaisuja neutraaleissa väreissä. Tuotteet on suunniteltu siten, että ne kestävät aikaa ja käyttöä.


Kaikki kuvat ovat Granitin nettisivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti