lauantai 9. helmikuuta 2013

Lilyhammer


Kävelykadulla on vieläkin jouluvalot ja ne ovat paikoillaan ainakin tämän kuun loppuun asti. Miksi ihmeessä? No minäpäs kerron. Lillehammerissa kuvataan norjalais-amerikkalaisen draamakomedian Lilyhammerin toista tuotantokautta ja etenkin kuluneella viikolla on kuvattu ottoja kävelykadulla ja osa kohtauksista liittyy mitä ilmeisimmin joulun aikaan (mitään juonenkäänteistä tietämättä), koska valot on säilytetty nimenomaan näiden kuvausten takia.

Lilyhammer

Lilyhammer on siis (ja nyt lainaan suoraan YLEn sivuilta) "Humoristinen jännityssarja Frank Taglianosta, entisestä New Yorkin mafiososta. Frankin todistettua pomoaan vastaan FBI järjestää hänelle uuden identiteetin ja sijoittaa hänet Norjaan, Lillehammeriin." Kahdeksanosainen ensimmäinen tuotantokausi oli jättimenestys täällä Norjassa. Sarja on myyty yli sataan (!) maahan ja YLEkin näytti sen FST:n puolella keväällä 2012. Toivon hartaasti, että ostavat myös tämän tulevan toisen tuotantokauden (ja toivottavasti se saa vähän enemmän huomiota)!

Take one.

Jaahas, eli keskiviikkona oli Thomas Alsgaard salilla yhtä aikaa, tänään näin Steven Van Zandtin eli Little Stevenin keskustassa. Mitähän, tai paremminkin ketähän ensi viikko tuo tullessaan? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti