sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Fab ab February

Pinterestistä löytyy välillä aika kivoja juttuja kaikkien keep calm and call batman -juttujen seasta. Sieltä löytyi myös tämä helmikuun treeniohjelma vatsoille ja käsille. Näyttää yksinkertaisuudessaan todella helpolta toteuttaa (tuossa ei mene kauan, joten pitäisi pystyä kyllä tekemään paikasta riippumatta) ja tehokkaalta (mä voin jo melkein nähdä vatsalihakseni). Nyt on vasta kolmas päivä menossa, joten vielä ehtii mukaan.

Fab ab February 2013

 Jaaha, se oiskin sitte lepopäivä tänään ;)

Ja jos tulee hätä, niin tiedät mitä tehdä.

3 kommenttia:

  1. Hmmm.. Ehkä tätä voi soveltaa myös maaliskuulle, joskin sit treeniin tulee pari lisäpäivää. Voiskohan ne olla lepopäiviä kans? ;) Olis pitäny ahkerammin lukee taas Bloggeria niin olis ehtiny tähän mukaan! Ootko jaksanut tehä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti voi soveltaa maaliskuulle, lisäät vaan pari päivää vielä tuohon tai käyttää ne ylimääräiset lepoon. Tällä viikolla meinasin pudota tahdista ihan kokonaan, mutta tänään (lepopäivänä) oon kiriny kiinni ja tehny jo kaks sarjaa, yks vielä jäljellä. Alkaa tuntumaan jo, punnerruksistakin voi selvitä hengissä! Vielä kun jaksais pari viikkoa :)

      Poista