perjantai 22. helmikuuta 2013

Playlist

Aatsivenjaa bagadii zivavoo! Tai siis noin mä kuulen sen, mutta oikeesti se menee Nants ingonyama bagithi Baba, Sithi uhhmm ingnyama. Kaikki tiesi heti mikä biisi, eikö vaan? ;)


Tuolla alko meidän tämän päivän stepit, kunnon aurinkotervehdykset siihen alkuun ja hyvä mieli samantien. Clarissalla on muutenkin aina hyviä biisejä sen jumpissa. Käsiin saa esimerkiksi ihan eri lailla voimaa, kun lyö Nicki Minajin Super bassin tahtiin :) (Onneks ei tarvi tota videota katella, se on ihan hirvee!)

 
Musiikilla on iso merkitys, kun treenaa. Ainakin itse saan ihan eri lailla tehoja irti itsestäni, kun on oikein hyvää musiikkia taustalla. Varsinkin spinningtunnilla, kun polkee musiikin tahdissa, on tosi tärkeetä, että siitä rytmistä saa vähän lisäpotkua siihen hommaan. Foo Fightersin The Pretender on tällä hetkellä pyörivistä pyöräilymusiikeista yks suosikki. What if I say I will never surender?
 

Eikä vähiten oikeat biisit loppurentoutumiseen... Ne viimeset biisit kun jää loppupäiväksi soimaan päähän, niin kuin tänään. Tämä Christel Alsosin Please stay on varmaan suomalaisille outo, mutta laitan tähän linkin, niin saatte tekin nautiskella (voitte vähän hypätä yli tuosta alusta, kun tää on gaalakeikalta). 


Rauhallista perjantaita kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti