tiistai 7. toukokuuta 2013

Wanhan tavaratalo Citykirppis


Toisen roska on toisen aarre. Niitä aarteita täältä siivouksen ja muuttokuorman keskeltä nimittäin löytyy! Kirppispöytä on ollut pystyssä jo viidettä viikkoa. Luotimme vanhaan tuttuun, Citykirppikseen, eikä suotta. Meillä kävi tuuri ja saimme myyntipöydän samantien peruutuksen vuoksi ja kauppa käy kuin häkä (parkkipaikka on aina täynnä autoja = ostavia asiakkaita!). Olemme kyllä hinnoitelleet suurimman osan tuotteista ehkä vähän alakanttiin, mutta tällä hetkellä on pääasia, että saamme tilaa ja joku muu saa siinä samalla käyttökelpoista tavaraa käyttöön. Hinnoittelusta muuten sen verran, että älyttömän käteviä ovat tuolla, kun ovat tulostaneet valmiita hintalappuja eri värisinä, niin me siskokset pysymme kärryillä kenen tavaroita on minkäkin verran myyty. Ei tarvitse niin tarkkaan alkaa muistelemaan, kummankohan tämäkin "kirja" mahtoi alunperin olla.
 
Citykirppiksellä on avaraa ja siistiä (eikä haise tunkkaiselle!).

Mm. käyttämättömät "kaupanpäälliset", kaappeihin unohtuneet CD-levyt, pieneksi jääneet juhlavaatteet ja muu kelpo tavara on löytänyt uuteen kotiin. Sitten on sitä sälää, joka on lähinnä vappurientojen rekvisiittaa, mutta hyvä, että edes siihen joku tarvitsee. Isommat/kalliimmat jutut, kuten vuosijuhlapuvut, huonekalut ja keräilyastiat (joista jotkut maksaa ihan älyttömiä summia!) on tarkoitus myydä huuto.net:ssä tai tori.fi:ssä.
 
Piti melkein juosta ohi, etten ostanut kestovaippavillahousuihin lisää hahtuvalankaa.

Itse olen yrittänyt pitää laput silmillä, enkä ole ostanut toisten pöydistä mitään. Mutta sellaisen vanhan rautaharavan kyllä tarvitsisin... Kerron myöhemmin lisää sen tarkoitusperistä, mutta sen verran paljastettakoon, että sen uusi koti voisi löytyä meidän eteisestä ;)

Lapsille vähän katsottavaa, yhdellä seinustalla voi seurata lintujen elämää.

Niksi-Pirkka osuudessa tänään: Kuinka saada Euroteamin silitettävä nimikointinauha pois vaatteesta ilman väkivaltaa tai teräaseita? Silitä nauhaa uudelleen ja vedä se heti (hampaiden avulla) pois, ennen kuin ehtii tarttua uudelleen vaatteeseen! Ensi kerran, kun tilaan näitä lappuja taidan suosiolla ostaa niitä tageja myös, ne on huomattavasti helpompi irrottaa tässä kierrätysvaiheessa.

Toisen romu on toisen aarre!

PS: Ylivieska on kirppisten taivas, täältä löytyy Citykirppiksen lisäksi Kirppis Paratiisi, Juurakon kirppis sekä Sytykkeen tiloissa toimiva Löytötasku. Että on meillä täällä muutakin kuin Kärkkäinen... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti