torstai 2. toukokuuta 2013

Shock absorber

Nyt sitten kaikki naiset ja etenkin raskaana olevat/olleet, imettävät/imettäneet kuulolle! Tulee asiaa urheilurintaliiveistä. Unohtakaa nyt hyvä naiset ne vanhat, muotonsa menettäneet, jo ostaessa väärän kokoiset tavalliset rintaliivit. Ne EIVÄT OLE urheiluun tarkoitettuja!!

Rintojen liike infrapunakameralla kuvattuna (kuvat Shock Absorberin nettisivuilta)


Ilman liivejä


Tavalliset rintaliivit


Shock Absorber -urheiluliivit

Urkkaliivit maksavat (no mikäpä ei tässä maailmassa maksaisi??), mutta ovat niin hintansa arvoiset. Pyydä apua liivien kokoa valitessa (hei ne myyjät on siellä sua varten, se on niiden työtä auttaa!), koska vääränkokoiset liivit on melkein pahempi kuin ei liivejä ollenkaan. Rinnat ei saa pursuilla liivien yli (liian pienet liivit), kangas ei saa mennä rypylle (liian isot liivit), takanauha ei saa karata ylös (liian suuri ympärysmitta) vaan liivien tulee istua napakasti pitäen rinnat paikallaan. Hakaset tulee laittaa uloimpaan kohtaan, jotta liivimateriaalin löystyessä on kiristämisvaraa. Ja muista olkaimet, ei niissä ole säädöt koristeena. Yleisin virhe naisilla on liian suuren ympäryksen ja liian pienen kuppikoon valinta. Don't do it!

Menipä vähän saarnan puolelle, mutta toivottavasti oli jollekin apuakin. Ja nyt sitten sinne ostoksille, hopi hopi. Tai pyydä urheiluliivit vaikka mieheltä lahjaksi, äitienpäiväkin lähestyy, vähän vaihtelua pitsialusvaatteille ;)

Näissä on oikein klipsi kuulokejohdolle. Mutta missä on paikka tissien väliin piilotettavalle mini grip -pussille, joka toimii juomapullona?

Itse vannon Shock absorberien nimeen, mutta jesari on tietysti varma valinta aina (on muuten useampaan kertaan tullut todistettua, kun kaveri on pelannut urkkateipin tukemana liivien unohduttua pelikassista). MacGyverkinhan sen jo tiesi, ettei ilman ilmastointiteippiä pärjää. Eikä ilman linkkaria. Mutta linkkari kannattaa kyllä pitää kaukana rinnoista, just in case.

4 kommenttia:

  1. Tää vaatii kyllä lisää empiiristä tutkimusta. Olen vapaaehtoinen valvoja/tarkkailija.

    Miehesi

    VastaaPoista
  2. Komppaan. Urheiluliiveistä ei todella kannata pihistellä.

    Sitten sitä vielä, että mahtava kommentti tuossa yllä! Tulin oikein hyvälle tuulelle :D

    VastaaPoista