keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Työkkäri

Niin siinä vaan kävi, että äitiysloma tuli tiensä päähän. Nyt olen työtön työnhakija. Omasta tahdostani irtisanouduin pitämästäni työstä, koska muutimme miehen töiden perässä Suomeen. Kädet ovat ristissä kyynärpäitä myöten, jotta Pohjoismainen yhteistyö (sekä molempien maiden työttömyyskassaan kuuluminen) oikeasti realisoituisi ansiosidonnaisena työttömyyspäivärahana. Menee nimittäin talous vielä enemmän rempalleen, jos tipun jollekin hyväntekeväisyystuelle.
 

Täytyypä oikein erikseen mainita, että vähän kauhulla raahauduin sinne työkkäriin viime viikolla, eihän minun pitänyt koskaan olla tässä tilanteessa, työttömänä. Mutta kyllä oli vaan ystävällinen (eikä yhtään niin virkamiesmäisen kankea) virkailija minua vastassa, etten meinannut uskoa, eikä tarvinnut jonottaakaan yhtään (minun jälkeeni tulleet kyllä jonottivat sitten senkin edestä, kun meillä vähän kesti...). Todella positiivinen kokemus kaiken kaikkiaan. Suosittelisin jopa kaikille, mutta se tarkoittaisi, ettei kellään muullakaan olisi työtä, joten jätetään nyt sitten suosittelematta kuitenkin.


Toki kaikista mieluiten ottaisin sitä työtä vastaan, koulutusta vastaavaa vielä kaiken lisäksi kiitos. Jos mitään ei löydy, niin varasuunnitelma on valmiina. Syksyllä (kunhan ryhmä täyttyy, hopi hopi ilmoittautumaan siitä rakkaat kollegat!) aloitan LHKA-koulutuksen. Kyseessä on Lääkehoidon kokonaisarviointi -erityispätevyyskoulutus (tästä on tarkoitus postata erikseen, joten en mene sen tarkemmin yksityiskohtiin vielä) ja haave on päästä sitä sitten tekemään työkseen joko jonkin apteekin tai kunnan kautta. Potentiaaliset työnantajat saavat siis soitella! Ja kotoakin voi tulla hakemaan, jos niikseen tulee ;)

2 kommenttia:

  1. LHKA olis omakin tavoite joskus.. Vielä ei jaksa ajatella asiaa niin pitkälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedä vaikka oltas samassa ryhmässä joskus, ei oo nimittäin kuulunu vielä mitään aloitusajankohdasta.

      Poista