lauantai 11. toukokuuta 2013

Murtunut varvas

Mun piti tulla tänne valittamaan ja itkemään säälin kerjäys -itkua, kun menin eilen potkaisemaan täysillä lattialla lojuneisiin vaatehuoneen hyllyihin varpaani, joka nyt sykkii kahden kokoisena ja purppuranpunaisena sydämen sykkeen tahdissa. MUTTA, ennen kuin ehdin päästä valloilleni, sain kunnon muistutuksen siitä, kuinka pieni murhe joku mahdollisesti murtunut varvas oikeasti on.

Aika paljon pienempi kuin nikamavaltimon tukos. Kysykää vaikka Rouva R:ltä. Sen sijaan, että makaisin sairaalassa, olen kotona lähes täysissä ruumiin (ja lähes täysissä sielun) voimissa ja saan huomenna nauttia äitienpäivästä koko perheen kanssa. Varvaskin roikkuu varmasti menossa mukana, mutta lenkit jäävät nyt hetkeksi juoksematta. 

Vaikka mieheni jo vihjaili, että täytyyhän varvas nyt blogia varten ainakin kuvata, niin säästän teidät nyt siltä näyltä tällä kertaa (tiedä mitä pervoja siellä on...mieheni lisäksi). Toivottavasti tämä vaiva ehtii kahdessa viikossa hävitä, jotta mutsien kymppi -porukkamme ei kutistu entisestään. Cavat* tulen kyllä nauttimaan, vaikka sitten kainalosauvoilla paikalle raahautuen (koska haluan ne korkit yhteen projektiin, ei sillä juomalla niin väliä ;) )!

Llagrima d'Or

Rouva R:lle pikaista paranemista ja ihanaa äitienpäivää! Ainakin siitä tulee ikimuistoinen, vaikka varmasti olisit mieluummin kotona.

8 kommenttia:

 1. Hei. Mulla ei ole jalka tai varvasfetissiä.

  Miehesi

  VastaaPoista
 2. Voi raasuriepupoloparka! Se on vaarallista touhua tuo remontoiminen. Olehan nyt riehumatta siella sen enempi. Me ollaan Mallorcan lammossa, ja nautitaan (muut nauttii paitsi mie ko mulla ei oo aikaa...)

  Tassa Emilielta Heidille viesti: kihyosdl gæåds6åa ghjuyt b (Suomennos: Heidi. Iida. Jussi. Jonna. Valmis) Tiia miksi tuolla lukee Jonna, eika esim. Paula joka jotenkin sopisi paremmin tuohon litaniaan.. ;)

  Hyvaa aitienpaivaa! :)

  Haleja ja terkut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Emilie :) oot kuule ollu mielessä tänään, soitellaan kun kotiudutte! Yritä nyt sinäkin nauttia :) terkkuja ja haleja!!

   Poista
 3. Hei kuules, murtunut varvas on ihan vittumainen vaiva. Tiedän nimittäin senkin. Tää kuulostaa nyt myös kornilta, suhun varmaan sattuu enemmän kuin muhun. Vaikka tilanne muuten olisi täällä deadly serious.

  Tsemppiä seillä ja tsemppiä täällä. Jos jotain positiivista niin mä voin roikkua vuorokausitolkulla blogeissa ja FB:ssä kun muuta en saa tehdä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihana kuulla, että siellä on noin positiiviset fiilikset :) Sen takiahan tää remppa ei just edisty, ku roikun koko ajan netissä :D pitää varmaan ryhdistäytyä, että saadaan tää joskus valmiiksi. Pidähän meidät ajan tasalla, jaksamisia!

   Poista
 4. Joo kuulostaa kyllä kivuliaalta! Koita lepuuttaa sitä ja sitten tuut sitten vaikka niiden sauvojen kanssa klenkkaamaan maaliin : )

  T, Katariina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkaa jo pahin kipu hellittää. Ehkä toivoa on vielä :)

   Poista