keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Siskon syntymäpäivä

Kun olin lapsi, luulin, että kaikki juhlivat vappua kuten me; viettämällä syntymäpäiviä! Siskoni on syntynyt vappuna, joten meillä vappu oli aina lasten syntymäpäiväjuhla kakkuineen ja lahjoineen (oli muuten aika kätevää näin pikkusiskona, kun vuosikausia keksin aina lahjaksi ilmapalloja ja serpentiiniä, kuinka omaperäistä! :D)


Opiskellessa vapun luonne muuttui hieman... Aika hämäriä ikimuistoisia hetkiä tuli vietettyä ystävien kanssa haalarit päällä ja ylioppilaslakki päässä :) Nyt en enää niihin päivätolkulla kestäneisiin rientoihin jaksaisi lähteä, aika aikaa kutakin, tiesi jo vanha kansa.


Nyt ollaan taas siinä lapsivappuvaiheessa. Tänään oli tarkoitus suunnata syntymäpäiväsankarin kanssa vapputorille ja ostaa esikoiselle hänen kauan kaipaamansa "iltapallo". Mutta sitten alkoi sataa lunta.... Se siitä reissusta.


Juhlimmekin siis prinsessasyntymäpäiviä asiaankuuluvin menoin sukulaisten kanssa ja ainakin yksi pieni prinsessa oli tyytyväinen, toivottavasti myös tuo isompi prinsessa :)


Nyt takaisin pilaamaan strong is the new skinny -projektia, eli täytekakun tuhoamistalkoisiin, klara vappen vaan kaikille :)

2 kommenttia:

 1. Kyllä minä oisin vielä voinut juhlia opiskelijavappua, mutten saanut lupaa lähteä :(

  Miehesi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi voi, sääliksi käy. Melkonen pirttihirmu, kun ei päästä! :D

   Poista