perjantai 31. toukokuuta 2013

Kolmekymmentä

Kolmekymmentä on hyvä ikä. Koen olevani juuri kolmekymmentävuotias; en enää teini, en vielä kalkkis keski-ikäinen. Rypyt hyvällä alulla, mutta lonkkaviat vielä ilman leikkausta korjattavissa. Mieleltäni teini, mutta unirytmiltäni, no, en enää lähellekään... Opiskelut takana ja vähän vielä edessä, perhe lähellä ja terveenä. Töitä ei ole juuri nyt, mutta vankka usko töiden järjestymisestä elää vahvana.

30 vuotta, enkä osaa vieläkään avata kuoharipulloa!

Juhlapäivää vietettiin tässä viikolla vaatimattomasti kakkukahvien kera. Kahvittelemassa mukana olivat lähiperheeni lisäksi myös muurari (kerron niistä asbestijutuista ihan varmasti, kunhan tuo takka näyttää valmiilta, että saan kuvat mukaan!) sekä kaksi kalliolämpöputken poraajaa. Leppoisat synttärit! Ei turhaa tälläytymistä (ei ne muutkaan vieraat varsinaisesti olleet meikanneet), eikä ylistyspuheita. Reilut onnentoivotukset ja kakkua naamariin. Lahjankin sain; mies oli ottanut toiveeni tosissaan ja tolkuttoman suurta astiakokoelmaamme täydentää nyt Pentikin Eden. I'm in love <3 Sekin on kai merkki keski-iän lähestymisestä, että saa tällaiset kiksit astiastosta... ei vaan kymmenen vuotta sitten olisi ihan yhtä paljon mieltä lämmittänyt :D Helteet hellivät ja remonttikin edistyy hitaasti, mutta varmasti. Tämä on elämäni parasta aikaa (ja olisi varmaan miehenikin, jos en riehuisi hormonieni tahdissa edelleen päivästä toiseen).


PS: Arvonta loppuu ihan just kohta, mutta vielä ehdit mukaan!

8 kommenttia:

 1. Paljon onnea! 30 on oikein hyvä ikä. :)

  VastaaPoista
 2. Kalkkis 48-vuotias onnittelee :D

  VastaaPoista
 3. Onnea myös toiselta 48 v. keski-ikäiseltä kalkkikselta. =)

  VastaaPoista
 4. Onnea onnea! Argh, miten tähän saa väärennettyä päivämäärän? Halusin osallistua arvontaan, tulikohan telepatia-arpalippu perille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei kyllä kerenny, mutta ens kerralla sitten! Ja kiitos onnitteluista :)

   Poista