lauantai 25. toukokuuta 2013

Arvonta

Se olis synttäriarvonnan paikka! Blogi nyt on aika nuori vielä, mutta itse alan siirtyä sinne keski-ikäistyvien leiriin täältä vielä lähes teini-ikäisten joukosta, joten synttärihumussani ajattelin lahjoa myös teitä lukijoitani. Mietin pitkään miten tässä lähtisi taktikoimaan ja etenemään, mutta päädyin lopulta seuraavaan: 

Ammattitaustani vuoksi valistan teitä seuraavan arvontapalkinnon kautta, saanko esitellä La Roche-Posayn Anthelios sarjan aurinkosuojaemulsio lapsille SPF50+. Tämä tuote käy tosi hyvin koko perheelle ja mikä parasta, se ehkäisee myös aurinkoihottumaa!  Ja sitten tiedoksi kaikille vääräuskoisille ;) , aurinkorasva EI ehkäise ruskettumista, vaan ehkäisee palamista, siinä on iso ero. Ja sitä paitsi, itse ainakin valitsen mieluummin vähän kalpeamman terveen lapsen kuin ruskettuneen tikittävän ihosyöpäaikapommin.

Mm. La Roche-Posayn sivuilta löytyy luotettavaa tietoa auringosta ja säteilyltä suojautumisesta.

Ja ikätoverit hei, me ei tosiaan olla enää teinejä ja sen kyllä huomaa. Aurinko vanhentaa ihan sikana, joten suosittelen kyllä oikein lämpimästi myös päivittäistä kasvovoidetta suojakertoimella, tiedä vaikka säästyisit muutamalta lisärypyltä ;)

Rekkakuskilla on vähän naama kärähtäny. (Mä en vaan pääse yli tästä kuvasta, joten käytän sitä taas täällä blogissa.) Hyvä muistutus itse auringon vahingollisuudesta, mutta myös siitä, että säteily todellakin läpäisee ikkunat!

Arvontaan voit osallistua tykkäämällä tästä postauksesta facebookissa tai kommentoimalla tänne kommenttikenttään. Saat toki liittyä lukijaksi bloggerissa, blogilistalla, bloglovin':ssa ja tykätä facebookissa, mutta en minä osaa niistä mitään arvontaan poimia, joten sieltä ei saa valitettavasti mitään lisälipukkeita tällä kerralla. Mä en oo vielä niin pro, mutta ehkä ensi kerralla sitten ;) Ja laittakaa nyt ihmiset hyvät sitten myös jotain tunnistettavia yhteystietoja tai nimimerkkejä, en myöskään lue ajatuksia, enkä pääse postin tai maistraatin tietokantoihin käsiksi! Julkaisen voittajat sitten täällä blogissa ja otan yhteyttä henkilökohtaisesti voittajaan. 

Aika alkaa NYT ja jatkuu tuonne toukokuun loppuun asti! Lykke til :D

11 kommenttia:

 1. Sika hyvä arvonta ja varsin ajankohtainen. itsehän muistuttelin just likkakaveriani siitä, että se viime kesäinen 50 kertoimella olevan aurinkosuoja ei tod ole enää sen 50 suojakertoimella varusteltu vaan kuinkas kävi. muksuille hommasin uudet ja ite lätkäsin ihteeni(hävettää sanoa) toissa kesänä ostamaani aurinkovoidetta :D että silleen. Mukana ehottomasti arvonnassa ja mehtaemanta@luukku.com on osoite josta suapi kiinni..

  VastaaPoista
 2. Minäpä osallistun myös arvontaan, palavia kalpeanaamoja kun ollaan lasten kanssa koko kööri. :) "Ihana" tuo toispuoleisesti ryppinen rekkakuski - talk about work related diseases..

  VastaaPoista
 3. Sopii varmaan tämmöiselle mummo-ikäisellekin, joka ei halua ihosyöpää. Mukaan siis arvontaan.

  VastaaPoista
 4. Mukana :)! jenna.nissinen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana! :)

  evejaron@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Pakkohan se on olla mukana, kun sun yllyttämänä eiku valistamana heitin kaikki vanhat aurinkorasvat pois.

  VastaaPoista
 7. Mukana minäkin. Ostin tälle kesälle jo uutta rasvaa, mutta näillä säillä sitä taitaa kuluakin. (johkut@gmail.com)

  VastaaPoista
 8. Mukana! Ikätoveri (tai ehkä hiukan yli) ja ammattitaustaltaan samanlainen täällä... ;)

  pearl77@hotmail.fi

  VastaaPoista
 9. Rasvat vanhetuneita kaapissa,joten arvonnassa mukana myöskin Annukka. Osoitteen tiedätkin.

  VastaaPoista