torstai 23. toukokuuta 2013

Sirkus

En pidä sirkuksesta mitenkään erityisesti (omassa elämässä on sirkuksen aineksia ihan tarpeeksi). Ei siis ollut mikään ihme, että sirkusesitys paikallisen koulun kentällä ei saanut eilen pulssia nousemaan, hiki tuli lähinnä helteen takia. Kaksi tuntia esikoinen sylissä kapealla lankulla tasapainoillen (hei, let's face it, en ole vielä lähelläkään tavoitemittojani), aiheutti rentoutumisen sijaan lähinnä  kipua selässä.


Kaikki kunnia toki ammattilaisille, en edes yritä arvata, montako harjoittelutuntia moiset akrobatiaesitykset vaativat. Minuun tämä esitys ei vain oikein purrut. Sirkus täyttyi muutenkin kaltaisistamme; innostuneista lapsista ja apaattisista vanhemmista, jotka koittivat pitää itsensä hereillä ja budjetin kasassa. Oikeasti, pomppulinna 3 euroa?! Käsittämättömiä hintoja sanoisin, vaikka mielestäni Suomessa on normaalisti Norjaan verrattuna ihan kohtuulliset hinnat.


Parhaat ainoat naurut kirvoitti tottelematon poni (kertoo ehkä myös omasta päivän fiiliksestäni jotain). Neljä ponia nätisti jonossa kulkien loikkivat polvenkorkuisen esteen yli. Tai ei sittenkään, yksi poneista kiersi aidan kolme tai neljä kertaa putkeen. Ei suostunut kovista käskyistäkään huolimatta hyppäämään esteen yli. Kunnon asenne ponilla, ai että nauratti makeasti :DMutta hei ihan oikeasti, loppunumerona sekalainen sakki eläimiä kulkee jonossa. Vau. Että ehkä, jos edellisestä live-sirkuksesta on kulunut rapiat 15 vuotta ja sen jälkeen on nähnyt vain Cirque du Soleilin näytöksiä telkkarista, niin odotuksetkin saattoi olla hieman epärealistiset... No tyttö ja täti ainakin viihtyivät! Ensi kerralla taidan mennä itse sinne Cirque de Soleilin näytökseen, niin ei tarvitse marista näin paljon...

2 kommenttia:

  1. Muistan kun kauhealla tohinalla vein poikani sirkukseen ja ajattelin, että tarjoan jotain kivoja elämyksiä, mutta siellä oli niin kova meteli, että poika alkoi itkeä, kun korviin sattui ja pyysi päästä kotiin :). Passas mulle, koska oikeasti sirkuksessa ei ole mielestäni mitään hauskaa. Paitsi tottelematon poni olis ollu kiva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Tuolla ei onneksi mikään meteli ollut, mutta luulen, että tikkari nousi elämyksissä kirkkainten joukkoon, mikä kertoo kyllä jonkin verran itse esityksestä. Kävi kyllä kieltämättä itselläkin mielessä, että oisko pitäny lähteä pois, mutta lähinnä kuitenkin sen takia että esitys oli niin myöhään. Meinas tyttö nukahtaa syliin, ku kello meni lähelle nukkumaanmenoaikaa.

      Poista