keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Haaste s11s

Kiitos Jenni haasteesta, here it goes! Kerrataan kuitenkin ensin säännöt:

1. Jokaisen haastetun tulee kertoa 11 asiaa itsestään
2. Jokaisen haastetun tulee vastata 11 kysymykseen, jotka haastajasi on valinnut
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille
4. Haastajan tulee valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
5. Sinun tulee kertoa, kuka sinut on haastanut ja kenet haastat
6. Eikä takaisin haastamista

11 asiaa minusta:
 1.  Syksyn yksi kohokohdista oli, kun Vain elämää -sarja alkoi taas. Voi että on ihana vähän fiilistellä hyviä biisejä ja tarinoita, kun koko Suomella huuli väpättää yhtä aikaa.
 2.  Minua harmittaa, etten puhu enää puhtaasti murteella. Kuulostaa tyhmältä puhua "kirjakieltä", kun osaisin puhua paikallisten tavoinkin. Ehkä se palautuu vielä.
 3.  Vain lukioaikaisen matematiikan opettajani luennot lottoamisen järjettömyydestä ja voittamisen epätodennäköisyydestä ovat estäneet minua aloittamasta lottoamisen. En minä päävoittoa haluaisi, sellainen parisataatuhatta riittäisi... Jos lottoaisin, niin en ikinä kestolottoaisi. Siinähän menisi monta euroa hukkaan, jos tulisi päävoitto ja pelaisi tavallaan turhaan loput kierrokset.
 4.  Olen nyt onnellisesti kotona, vaikka kaipaankin välillä Norjaan. Siellä oli niin ihanan huoletonta, jopa vähän epätodellista.  
 5.  Minua hävettää välillä tosi paljon koko Naked truth body -projekti. Varsinkin tällaisina hetkinä, kun maali ei lähesty vaan pikemminkin etääntyy. Huokaus sentään, kun olisi joskus tyytyväinen itseensä.
 6.  Mulla on maailman paras ammatti ja alalla on aivan huippuja tyyppejä. Kuulkaa niitä hiljaisia anteeksipyytäviä apteekin tätejä ei enää usein näe!
 7.  En ole oikeasti niin näppärä sanakäänteissäni kuin annan täällä ymmärtää. Oikeassa elämässä parhaat vitsit tulevat mieleen aivan liian myöhään, tilanne on jo lipunut käsistä ja joudun nielaisemaan sanani takaisin (vaikka yleensä en jätä juttua kertomatta, vaan nolaan itseni).
 8.  En oikeastaan pidä liikunnasta, mutta liikun silti. Liikunnan jälkeen on useimmiten hyvä olo, mutta aloittamisen kanssa takkuaa. Haluaisin olla riippuvainen liikunnasta, niin ei tarvitsisi koko ajan piiskata itseään aloittamaan.
 9.  Minulla on maailman paras perhe ja suku :) No doubt!
 10.  Ostin robottipölynimurin. Siivoaminen on silti p****estä.
 11.  Toivoisin, että minulla olisi enemmän aikaa ja taitoa ottaa valokuvia. Haluaisin lisäksi sihteerin arkistoimaan kuvat tietokoneelle, käsittelemään ne ja teettämään parhaat tauluiksi seinälle.
Kuopus isänsä käsissä kolmen kuukauden ikäisine varpaineen.

Jennin kysymykset
 1.  Olosuhteet alkavat olla kohdallaan, pelaisitko yön ulvojaa? HAHAHA, aivan mahtava peli (kannattaisiko patentoida??) Olen valitettavasti tutustunut noihin zombie-versioihin liiankin usein, tosin (onneksi) harvenevalla tahdilla nykyään.
 2.  Sienestätkö? Ilmoittauduin kansalaisopiston sienestyskurssille, koska haluaisin osata sienestää. Kurssi peruttiin vähäisen osallistujamäärän vuoksi, joten kohtaloni on kai tyytyä säilykepurkkiherkkusieniin.
 3.  Kuka kehui sinua viimeksi, miten? Tytär 3 vuotta: Äiti, sinä et pelkää yhtään mörköjä. Kehu, joka pysäytti ihmettelemään äitiyden kaikkivoipaisuutta.
 4.  Ketä kehuit viimeksi, miten? Tytärtä (1 v.), joka söi hienosti itse omalla lusikalla sotkematta niin paljon kuin yleensä (taisi olla kova nälkä).
 5.  Kuinka aiot hemmotella itseäsi seuraavaksi? Kävin eilen kampaajalla (puolentoista kuukauden aikomisen jälkeen). Lasketaanko se? Postissa tuli juuri Avotakka ja parin soiton jälkeen selvisi, että kyseessä on lahjatilaus (kuitenkin on kestotilaus ja lasku tulee perässä, murr...). Toivottavasti ehdin jossain välissä hemmotella itseäni ja asettua alas lukemaan lehteä.
 6.  Mitä isänpäivälahjaksi? Öööö... mies lukee tätä blogia, joten heitän pallon miehelle; toiveita voi esittää kommenttikenttään!
 7.  Hyvä kasvisruokaresepti? Kesäkurpitsaa, paprikaa ja sipulia (minkälaisesta sipulista itse sattuu pitämään) pannulle ja mausteeksi vähän pippuria ja ripaus suolaa. Kyytipojaksi vielä kananmunaa tai raejuustoa. Helppo ja nopea lounas!
 8.  Nenäkannu - uhka vai mahdollisuus? Mahdollisuus näin myyjän näkökulmasta, käyttäjänä se vaikuttaa enemmän uhkaavalta.
 9.  Osaatko neuloa sukat tai lapaset? Kysy vain, että kuinka monet ja millä tekniikalla! Suosituin postaukseni on ylivoimaisesti Junasukat aikuiselle :)
 10.  Yllätysvieraat tulevat vartin päästä. Mitä teet? PANIIKKI!!! Mitään ei ole tehtävissä niin lyhyessä ajassa, joten pyyhin varmaan pöydän (jos löydän sen rojun alta) ja laitan kahvin tippumaan. Suljen mahdollisimman monta ovea ja toivon, että vieraat eivät ole kiinnostuneita tour of the housesta.
 11.  Milloin on sopiva aika aloittaa lasten uhkailu joulupukilla ja tontuilla? Anytime! Heti, kun lapsi ymmärtää, että uhkailuun oikealla tavalla reagoimalla voi saavuttaa jotain hyödyllistä myös omalta kannalta. 

Meidän ikkunasta näkyy viisi joutsenta, jotka ovat majoittuneet naapurin pellolle. Ei kaikkien kuvien tarvitse liittyä aiheeseen millään tavalla (halusin vain vähän leuhkia!).


Paulan kysymykset:
 1.  Tunnenko minä sinut? Miten?
 2.  Oudoin ruoka, jota teillä on tapana syödä?
 3.  Jos saisit valita ammattisi riippumatta koulutuksesta, palkkatasosta ja muista käytännön asioista ja järjestelyistä, niin mitä tekisit?
 4.  Minkä kirjan luit viimeksi (kokonaan)?
 5.  Miksi kirjoitat blogia?
 6.  Mikä on paras asia kotonasi?
 7.  Mitä asiaa et muuttaisi itsessäsi?
 8.  Mikä on ollut turhin hankintasi?
 9.  Mikä on paras ajansäästövinkkisi?
 10.  Miten rentoudut?
 11.  Nouseeko kätesi ylös, kun pyydetään vapaaehtoista?

Itse haastan seuraavat daamit ja gentlemanin, olkoonkin, että kaikki eivät bloggaa aiheesta äitiys (ja osalla varmasti yli 200 lukijaa, mutta en ole selvännäkijä), vær så god!

HuiHaiVein Helena
ja viimeisenä, muttei vähäisinpänä Sulhasen puheen Antti

Can't wait :)

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ei mitään apua, ku nyt vaan haasteen kimppuun :)

   Poista
  2. Jee, viimein sain vastattua. Vaikkakin huijasin vähän :)

   Poista
 2. Kiitos hauskoista vastauksista! Mahtavat jatkokyssärit, kiva seurailla vastauksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans täällä jo ootan mitä haastetut vastaa :)

   Poista
 3. Huhhei. Vastattu. Kiitos haasteesta, oli ensimmäinen laatuaan :)

  VastaaPoista
 4. Uuh. Tämä tulee mun haaste-kansioon. En lupaa maailman nopeinta vastausta (koska mulla on muutama haaste odottamassa käsittelyä) mutta lupaan vastata - nää on aina hauskoja! Kadehdin robottipölyimuria... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään hätää, hyvää kannattaa odottaa :) Pidä mielessä tuo robottipölynimuri, kun tulee aika kirjoittaa joulupukille ;)

   Poista