perjantai 24. toukokuuta 2013

Paikoillanne, valmiit...

Mutsien kymppiin on kaksi yötä. K A K S I (2) yötä.


Ready? 
No en nyt sanoisi. Varvas on toipumaan päin, mutta olen laiskotellut varonut sitä vieläkin, enkä siis tehnyt minkäänlaista viimeistelyksi tunnistettavaa lenkkiä ennen sunnuntain kymppiä. Nyt mennään niin sanotusti soitellen sotaan ja toivotaan parasta (sen kympin ehdin ennen varpaan telomista juosta 2,5 minuuttia yli tunnin, joten se tunnin alitus on ehkä vieläkin realistista, mutta jos se ei sunnuntaina mene, niin lupaan juosta kympin tuntiin kotona heti kun uskallan ensi viikolla!). Viimeistelyharjoituksena tapetoimme tänään iltapuhteiksi pari vuotaa ja kyllä siinäkin tuskan hiki meinasi tulla (siitä taistelusta myöhemmin lisää).

Get set! 
Kun pelasin vielä pesistä, osasin unissanikin listan mukana kulkevista varusteista ynnä muusta rekvisiitasta ja muistan sen listan edelleen. Se menee näin: räpylä, maila, kypärä, piikkarit, pelipuku, juomapullo, urkkaliivit, huivi, pyyhe, vaihtovaatteet, lompakko, kännykkä jne... pääsitte varmaan jo jyvälle ajatuksesta. Minulla ei muistaakseni koskaan jäänyt mitään elintärkeää kotiin (korjatkaa vaan arvon leidit, jos olen väärässä). Olen kaiken tämän asian suhteen vähän kuin Paavo Väyrynen, etten ole koskaan väärässä. Hänkin luuli kerran olleensa väärässä, mutta erehtyi, ja olikin ollut koko ajan oikeassa. 

Siggin* pullossa voisi kuljettaa vaikka sitä Cavaa*, kun siinä kerran on korkissa sellainen happojuomille tarkoitettu säätökin, vai mitä?

MUTTA: Mitä ihmettä pitää ottaa mukaan naisten kympille??? No ainakin lenkkarit ja se juomapullo, juoksuvaatteet, aurinkolasit (minä en usko säätiedotuksiin, olen tilannut sunnuntaille kevään kauneimman päivän!), rintapumppu (no en ajatellut juostessa pumpata, mutta useampi vuorokausi poissa kotoa, niin voi tulla aika tukalat oltavat, jos pumppu jää kotiin). Olen vielä kahden vaiheilla luotanko vanhaan Polariini vai koeajanko äitienpäivälahjaksi saamani Sports Trackerin nyt. Taidan odottaa uuden lelun kanssa, ei sitä siinä paniikissa ihmisvilinässä pysty keskittymään uusien juttujen käyttämiseen. Tena*-näytteenkin säästin tätä suurta tapahtumaa varten (eihän sitä sissipissalle kesken kympin ehdi, jos hätä  yllättää, vai mitä sanoo muut mutsit? :D)). Harri kyllä ohjeisti meitä viimeksi Esport Arenalla*, että mm. vessan ja ensiapupisteen sijainti tulisi selvittää itselleen etukäteen, mutta minulla on riittävästi tekemistä, että osaan ajaa ensin Helsinkiin ja siellä vielä jonnekin lähtöpaikan läheisyyteen. Jotain evästä voisi varata mukaan, koska kunnon aamupalan ja pari tuntia ennen lähtöä nautitun välipalan lisäksi olisi kuulemma hyvä nauttia hiilihydraattipitoinen juoma juuri ennen H-hetkeä. Voiskohan sen Cavan korkata jo ennen lähtöä?... Onko siinä hiilihydraatteja? Onko sillä mitään väliä onko siinä hiilihydraatteja?? Kympin jälkeen saa kuulemma palkita itsensä järkevästi. Sitten viimeistään sitä Cavaa :D

Ajomatkalle olen varannut Mielensäpahoittaja-äänikirjan, jonka sain siskoltani lahjaksi, kun esikoinen syntyi yli 2,5 vuotta sitten. (Olen säästänyt sitä erityisesti tätä matkaa varten. Kröhöm.) Huomenna starttaa sitten auto etelään ja sunnuntaina mutsit:  

GO!! :D (Wish me luck!)

9 kommenttia:

 1. Jei! Hyvää settiä, enpä malttaisi odottaa sunnuntaita! Ja nyt vaan toivotaan ihan sikana aurinkoa ja ei-sadetta sunnuntaille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmatieteenlaitoksenkin pitäisi avata sellainen interaktiivinen palvelu, että ottaisivat huomioon toiveita sään suhteen ennustuksissaan! :D

   Nyt aivan liian lyhyiden unien jälkeen matkaan, kohta nähdään ja sitten mennään!

   Poista
 2. Onnea matkaan!

  Olen sinun mukavaa blogiasi seurannut jo jonkin aikaa. Tiedätkö, edellisessä postauksessasi aloin miettimään nykyistä asuinpaikkaasi (mistä huomaa, että bloggaajalla ei ole riittävästi kavereita =) ). Voiko olla, että olet muuttanut samalle paikkakunnalle. Meidän suuren suuressa N-kirjaimella alkavassa kaupungissa Pohjanmaalla(jonne olemme itse työn perässä muuttaneet) oli torstaina sirkus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidampa tietää missä asut! Me muutettiin siihen länsinaapuriin :) onpa mukava kuulla, että täällä käy "paikallisiakin" lukijoita :)

   Poista
  2. Mikä sattuma =) Olisiko kiva keksiä jokin esim. käsityötapaaminen tällekin seudulle jossakin vaiheessa?

   Poista
  3. Joo, toi on hyvä idea! Pitääkin alkaa vähän ideoimaan ja kartoittamaan, löytyskö alueelta muitakin kiinnostuneita bloggaajia :)

   Poista
  4. Saisin Oulusta varmaan pari bloggaajaa saapumaan tänne meidän huudeille. Toisaalta, jos ei ennen lokakuuta ennätetä tapaamista järjestää, Oulun kädentaitomessut lokakuussa olisi myös vaihtoehto? Minä tässä jo innostuin, toivottavasti ei haittaa =)

   Poista
  5. Kuule ei haittaa yhtään! Kädentaitomessut vois kyllä olla hyvä paikka tavoittaa käsityöihmisiä enemmänkin yhdellä kertaa, mutta pitää keksiä joku hyvä idea ensin. Mutta voidaan kyllä pitää täällä lähempänäkin, kunhan vain organisoidaan kunnolla!

   Poista