tiistai 30. heinäkuuta 2013

Mäntylattian muutos

Meillä on kaikki lattiat vanhaa tai uudempaa vanhaa mäntylautalattiaa, oranssia sellaista. Itse pidän hirvittävän paljon puusta, tosin tumman ruskeana enkä tuona oranssina. Remonttimme edistyy hitaasti, mutta varmasti ja mieheni on urakoinut noiden lattioiden parissa satoi tai paistoi.

Pappan huone katto maalattuna, hirsipaneelit seinissä ennen vahausta ja lattiassa vanha maali.
 
Sama huone vaha seinissä ja lattia hiottuna.

Ja ai että, petsi ja lakka tekivät lattiasta kuin uuden.

Tässä myös Penelope-tapettia paikoillaan, tosin listat ja viimeistely puuttuvat vielä.

Vaatehuoneen lattia sai saman käsittelyn! Huom. molemmista huoneista on tulossa vielä postauksia ja lisää kuvia (jos se nyt sattuu jotakuta kiinnostamaan ;) )

Vaatehuone ennen. Lattiaa ei tosin juuri näkynyt, kun tavaraa oli lattiasta kattoon ja ikkunasta ovelle asti.


Vaatehuoneen lattia jälkeen.

Tämä kaikki vaati Ramirentistä vuokratut hiomakoneet ja Rautapohjasta* ostetut petsit ja lakat (Tikkurila Parketti Ässä petsi sävy wenge ja Tikkurila Super Unica lakka), aika monta hikistä tuntia lakan käryssä kärvistellessä (mies kärvisteli työn parissa ja minä lasten kanssa), mutta tulos on erittäin hyvä. Kohta päästään muuttamaan ensimmäisen makuuhuoneen huonekalut paikoilleen ja pappa pääsee viimein omaan "yksiöönsä"! En malta odottaa :)

3 kommenttia:

 1. Saako udella suunnittelitteko itse? Tosi kauniita ja huoh, vaatehuone! Vau :)))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä riittäisi osaaminen eikä hermot itsellä. Ollaan tehty yhteistyötä Sisustus Trendon Sirkka-Liisan kanssa ja voidaan kyllä vilpittömästi suositella! Kyllä on moni ongelma ratkennut ja uusia ideoita tullut matkan varrella, toteutus vain puuttuu vielä :)

   Poista
 2. Hei,

  Aikaa on jo kulunut postauksestasi, mutta kiinnostaisi tietää, miten miehesi petsin levitti ja oliko tasaisen jäljen saaminen haastavaa?

  VastaaPoista