sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Leikkimökin sisustus

Olen aivan tosissani nyt lähtenyt visioimaan tätä lasten lelujen säilytystä eri tiloissa (kiitos muuten hyvistä vinkeistä!) ja tuo "leikkimökki" on saanut oikein erityisen paljon huomiota. Siitä olisi tarkoitus tehdä ihana "metsä", jonne lapset voivat mennä leikkimään ja antaa mielikuvituksensa ottaa vallan. 

Satupuu sisustustarra

Alunperinhän tarkoitus oli, että seinälle tulisi vanerista kuusi, jossa olisi hyllyjä ja koukkuja, mutta nähtyäni nuo seinätarrat en olekaan enää aivan varma. Voisihan noihinkin laittaa hyllyjä ja koukkuja vai mitä? (Ja pari perhosta oveen lentämään ;) )

Satupuu oksa sisustustarra

Lintuvalaisin tulisi kattoon tunnelmaa luomaan ja seinustoille varattaisiin riittävästi säilytystilaa leluja varten.

Trio Collection valaisin, Smart Store colour säilytyslaatikot, Expedit hylly, Lack seinähylly ja PS Fångst säilytyslokerikko.

GABBY-laatikko sopii lähes täydellisesti Expedit hyllyyn.

"Kanto" pehmoleluille.

Istuimiksi tulisi pehmeitä kantoja ja kiviä, pöytä on vielä työn alla...

Unseen products: Rock cushion small ja medium, Forest tree seat, Birch tree seat ja viimeisenä vielä kivien kokoa havainnollistamaan Rock cushions set :)
 
Seinälle ripustettaisiin pätkä kalaverkkoa ja siihen pyykkipoikia, joilla lapset voisivat kiinnittää piirustuksiaan esille. Täytyy vain huolehtia kunnollisesta kiinnityksestä, en halua, että verkosta jää kukaan lapsi riippumaan :/

Kalaverkko seinälle.
 
Vihreä liitutaulu heinäseiväskehyksineen tulisi samalle seinustalle kalaverkon kanssa.

Vihreä liitutaulu seinälle, kehykset heinäseipäistä.

Lattiasta tehtäisiin sammalmatto golf terassimaton avulla (riittävän lyhytnukkainen malli, ettei matto niele pikkulegoja).

Golf terassimatto lattialle.

Että sellainen visio. Nyt tarvitaankin enää kunnon siivous (vapaaehtoisia?), lelujen lajittelu (vanhat romut roskiin), realistinen budjetti, toteutus ja lapset leikkimään :) Taidan omia huoneen itselleni En malta odottaa!

2 kommenttia:

  1. Miulle tuli heti mieleen että teidän leikkimökkiin kuuluisi ehdottomasti Eelovin lintukoto - valaisin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas hauska :D mutta hinta kyllä kirpasee, mutta niinhän tässä on hintaa vähän kaikella. Laitetaan harkintaan ;)

      Poista