lauantai 27. heinäkuuta 2013

Naurun tasapaino

Tässä on ollut jo pari päivää vähän sellainen olo, että ei paljon naurata. Niin ihana kuin mökillä onkin olla, niin se ei varsinaisesti ole hermolomaa kahden pienen lapsen kanssa, kun isukki ei ole menossa mukana. Sen nimittäin huomaa, että on kaksi kättä ja yksi silmäpari vähemmän. Onneksi pappa oli mukana (pelasti esikoisen, joka plumpsahti järveen, tilanne oli kuulemma koko ajan hallinnassa) ja tätini eli mummu (hoiti lapsia, kun tein ruokaa eli koko ajan). Sillä aikaa, kun olin yksin vahdissa (ja tein noin sataa asiaa yhtä aikaa), esikoinen mm. löi pahaa aavistamatonta tätiä keppihevosella päähän ja kävi varastamassa autosta purkkaa nielläkseen sen karkkina ja konttaamaan oppinut vauveli ei vielä oppinut, mitä ei tarkoittaa ja mm. jätti näppinsä laatikon väliin, levitti maissinaksut ympäri kämppää ja repi siskolta hiukset päästä.

Naurun tasapainon kymmenen kilpailijaa havittelevat mainetta (Suomen kiertue) ja mammonaa (20 000 €).

Miettiessäni, oliko se sittenkään fiksu veto ryhtyä äidiksi, se nauru sieltä kuitenkin irtosi, kun annoin itselleni luvan huilata pari tuntia (ai eikö lauantai-iltana ole pakko pestä pyykkiä ja tehdä kuntopiiriä sen jälkeen, kun on saanut kaksi huutavaa vähän väsynyttä lasta nukkumaan ja keittiön pahimmat sotkut siivottua ennen kuin kaatuu väsyneenä sänkyyn?). Se nauru nimittäin irtosi viimeistään siinä vaiheessa, kun Naurun tasapaino pääsi oikein kunnolla käyntiin.

Tommi Tuomisen kuva täältä ja samasta paikasta pitää varmaan kohta varata liput keikalle.

Itseäni lämmitti erityisesti jakso, jossa kohdeyleisönä olivat Vimpeliläiset pesäpallofanit. No hei, maila kädessä ja Ilkka perseessä! Kyllä varmasti naurattaa lauantai-iltana :D Kannattaa käydä katsomassa tuolta YLEn Areenasta, jos haluaa vähän apua huumorin löytymiseen. Kiitos YLE ja stand up koomikot, kun pelastitte tämän väsyneen äidin lauantai-illan. Taas.

P.S. Tänään näkyi jo seitsemäs jakso ja vasta nyt näin kuka kukin kilpailija on, tähän asti olen vain kuunnellut lähetykset. Onkohan mulla lauantaisin vähän liikaa kotitöitä tai voisko ne odottaa sunnuntaiaamuun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti