sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Asuntomessut ja Itä-Länsi

Sen sijaan, että olisimme olleet Hyvinkäällä katsomassa Itä-Länttä paikan päällä ja samalla reissulla katsastamassa vuoden asuntomessut, istuin kotona katsomassa peliä telkkarista uusin Deko-lehti kädessäni, asuntomessuliitteen kera. Miten tässä näin kävi?


No, aika ei riitä ihan kaikkeen, oli priorisoitava, joten jäätiin kotiin. 

Katson mieluummin livenä paikan päällä kuin livenä pesis tv:n kautta.

Voi pettymysten pettymys! Pesis-tv ei toiminut ei alkuunkaan! Älkää vain kukaan haksahtako näihin live streamauksiin, ne ei vaan kertakaikkiaan toimi. Lauantain naisten Itä-Länsi -peli oli kyllä pohjanoteeraus, siitä nähtiin vain viimeinen palo, kun kuvaa ei saatu streamattua Nelonen Pro -kanavalla pyörineestä lähetyksestä. Sunnuntaina peli näkyi ja ehdin jo huokaista helpotuksesta, mutta liian aikaisin. Kuvan laatu oli surkeaakin surkeampi, näytti kuin pelaajilla olisi ollut visiirit päässä, niin rakeinen kuvan laatu oli. Palloa ei ulkokentältä erottanut ja suuren osan pelistä lähetys joko tökki pahasti tai kuvaruutuun tuli teksti buffering, joka hävisi vasta lähetyksen päivittämisen jälkeen. Jäi paha mieli. Ainoa positiivinen asia oli se, että en menettänyt kuin rahaa (vaikkakin olen vaatimassa korvauksia moisesta). Lähetyksen laadun lisäksi myös itse peli oli huono, kuten harmittavan usein nämä arvo-ottelut ovat. 


Deko-lehdestä ja asuntomessuista en osaa vielä sanoa, sillä en ole kahlannut lehteä aivan kannesta kanteen. Siellä näytti ainakin vilahtavan tuttu tapetti useammankin messutalon lastenhuoneen seinällä, joten täysi floppi ei ole kyseessä ;)


 Meillekin tulee Bårosin Lilleby -tapetti (2652), I love it!

2 kommenttia:

  1. Voi ei, olen itsekin ihan rakastunut tuohon tapettiin, näköjään ovat muutkin! :)

    VastaaPoista
  2. Se on ihanan vaalea ja värikäs yhtäaikaa, lapsellinen mutta ei imelä. Aivan täydellinen :)

    VastaaPoista