maanantai 15. heinäkuuta 2013

KeskiaikamarkkinatTurun keskiaikamarkkinat olivat ja menivät, mutta muisto jäi. Konkreettisena muistona pari korua ja eräänlainen raastin, mutta kuvina sitäkin enemmän.
Jos vain satutte lähistölle joskus markkinoiden aikaan, niin suosittelen kyllä. Kunnon kengät vaan jalkaan, niin mukulakivillä vietetty päivä on sen arvoinen. Erityisesti kannattaa seurata näyttelijöitä, jotka keskiaikaisiin vaatteisiin pukeutuneina vetävät roolinsa täysillä sekä itse näytelmien aikana, niin myös ihmisvilinän seassa sulassa sovussa muiden markkinoilla notkujien kanssa. Siellä saattaa kuulla esim. lentokoneen kiitäessä yli "Katso, onko se lohikäärme?" Tai kommentteja "Onpa kaunis puku, mutta että noin kapeat lanteet, miten se noilla voi sitä kantaa" tyyppisiä lausahduksia.


Ja kuka mitään Linnanmäkeä, Särkänniemeä tai Angry Birds -puistoa enää kaipaa, kun kyytiä voi ottaa ihan ihmismoottorilla käyvässä karusellissa?

4 kommenttia:

 1. Muistan joskus pienenä itse käyneeni keskiajanmarkkinoilla, ja oli mahtavaa! Täytyisi ehkä viedä tuo omakin neiti joku kerta. :)

  Ja tuo sormus on hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän on sellainen prinsessakoulukin vähän isommille tytöille! Kiitos, tuo sormus on tosiaan hieno. Pidän sitä koko ajan, vaikka se tarttuukin joka paikkaan :)

   Poista
 2. Tiedätkö kenen tekemä tuo rannekoru on tai mistä muualta kuin keskiaikamarkkinoilta sen voisi hankkia?

  Annukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, en kyllä tiedä! Noita oli myynnissä tosi monella eri kojulla, että ehkä sieltä keskiaikamarkkinoiden sivuilta vois löytyä jotain vinkkiä. Ihan varmasti kiertävät kyllä muitakin markkinoita!

   Poista