torstai 11. heinäkuuta 2013

Ideal Lux valaisimet

Koska sisustussuunnitelma* on tehty pääosin jo viime vuoden puolella, oli väistämätöntä, että törmäsimme joihinkin toimitusvaikeuksiin. Mm. Ideal Luxin mallisto ehti vaihtua keväällä, mutta pitkällisten etsintöjen ja järjestelyjen jälkeen saimme kuin saimmekin kaivatut valaisimet kotiin asti. Ideal Luxin Igor valaisin on oleellinen osa tuvan valaistusta, mutta sitä ei enää maahantuojalta löytynyt. He kuitenkin muistelivat, että Hämeenlinnassa, Valohämeessä saattaisi olla vielä yksi myyntikappale. Tarkistussoitto osoitti tämän todeksi ja vähän epätavallisten järjestelyjen kautta valaisin saatiin perille (Asiakaspalvelija isolla A:lla hoiti homman kotiin järjestämällä kuljetuksen Matkahuollon kautta, kun olimme ensin maksaneet lampun tilille). Suuri kiitos vielä tästä sekä maahantuojalle että Valohämeelle! Näin sen homman pitäisikin toimia :)

Ideal Lux Igor

Toinen puuttuva valaisin oli Ideal Luxin Norma (pappan "yksiöön") ja viimeinen kappale maahantuojalta matkasi paikalliseen J.Kaupin liikkeeseen ja voi sitä onnea, kun kaikki lamput odottelevat nyt turvallisesti kotona loppusijoitustaan.

Ideal Lux Norma

Tupareiksi saimme vielä Massive Monastirin valaisimia, jotka olivat myös poistuneet mallistosta, koko Euroopassa oli enää seitsemän kappaletta jäljellä ja meillä on nyt niistä neljä :) Saimme valaisimet tilattua Oulun Starkkiin ja mieheni veli auttoi meitä hakemalla ne. Laskua ei koskaan tullutkaan, kun meillä kokoonnuttiin viime viikonloppuna laajennetun sukukokouksen merkeissä ja saimme nämä valaisimet tuparilahjaksi. Mistä he oikein arvasivat, että juuri niitä me oltiin toivottukin! ;) Kunhan saadaan tämän elämän aikana eteinen ja uusi kodinhoitohuone valmiiksi, niin lamput löytävät siellä paikkansa ikkunoiden edestä roikkumasta.

Massive Monastir

Näyttääkö siltä, että minä me tykätään antiikkisesta tyylistä vai olenko se vain minä joka olen antiikkinen? :D

3 kommenttia:

 1. Oi ihanuus millaisia lamppuja! Me muutettiin omaan kotiimme lähes 2 vuotta sitten ja olohuone on vieläkin ilman kattolamppua, kun etsimme edelleen "sitä oikeaa" - eli sopivasti antiikkista. Lähes neljän metrin huonekorkeus korotettuine kattoineen tuo vähän lisähaastetta tehtävään... Onneksi katossa on sentään muutaman upotettu halogeenivalo, ettei tarvi ihan pimeässä asustella. Eli et(te) suinkaan ole ainoa antiikkinen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muitakin kiehtoo tuollainen rouheus :) Suosittelen kyllä lämpimästi konsultointia sisustussuunnittelijan kanssa! Heillä on kuitenkin eri valmistajien mallistot hallinnassa ihan eri tavalla kuin itse kuvastot kahlaamalla, joten varmasti löytyy juuri oikea valaisin noin korkeaan tilaan :)

   Poista
 2. Juu, tuo rouheus on nimenomaan se oikea sana kuvaamaan meidän(kin) makua. Isäni tuumasikin meidän olevan ihan hulluja nähtyään uuden, ihan oikeasta sisustusliikkeestä ostamamme olohuoneen pöydän. Yhtä vanha ja kulunut olisi kuulemma löytynyt ihan ilmaiseksi hänen lapsuudenkotinsa romuvarastosta... ;) No, makunsa kullakin!

  VastaaPoista