lauantai 20. huhtikuuta 2013

Tulva

"Ja tulvii Pohjanmaa..." no onneksi ei soi tuo laulu päässä (vaan edelleen meripihkahuone, vois kyllä vaihtaa jo levyä). Täällä tosiaan vähän tulvii. Mies kävi kuvaamassa naapurustoa ja tässä muutama otos siltä reissulta.

 

Tiet ei yleensä mene poikki, eikä mene nytkään. Joutsenet erehtyi taas luulemaan, että tässä olisi jokin isompikin lätäkkö kyseessä. Esikoinen on jo useampana iltana muistanut mainita, että joutsenetkin menevät nukkumaan :)


Todistusaineistoa, olen lähdössä lenkille. En kyllä jaksanut juosta pitkään, kun tein vetoja, mutta siitä lisää huomenna. Pitäis muuten alkaa miettimään (kaiken muun lisäksi), minkä väriseksi tuo talo maalataan. Ehdotuksia?

6 kommenttia:

 1. Ylimmässä kuvassa Pohjois-Korean ydinpommi on lauennut lähimmässä kylässä tai sitten sain aikaan ihmeellisiä efektejä pyöröpolarisaatiosuotimella leikkiessä.

  Miehesi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai joko täällä on sellainen koreoiden välinen ilmapiiri ;)

   Poista
 2. Kyllä punamullan punainen on vaan kaunis suomalaisella maaseudulla.

  Ehdottaa Annukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tainnut alunperin punainen ollakin! Laitetaan harkintaan :)

   Poista
 3. Minä tekisin tuosta talosta semmoisen tyylikkään harmaan (ja sitä silmäähän mulla ei sitten ole edelleenkään...). Arkkitehti on suunnitellut meidän talosta harmaan, ehkä siinä idean lähde. Tosin meidän talosta on tuleva hyvin tumma, tästä en tekis niin tummaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon miettiny myös sellasta mustikanväristä, vähän siniviolettiharmaan yhdistelmää. Vaikea kuvailla, mutta sellanen jännä väri :) En tiiä kyllä miten se näin vanhaan miljööseen sopii, mutta pitää nyt vähän sulatella vaihtoehtoja ja varmastikin maalata sitten kokeeksi johonkin seinälle, ennenku ostaa monta maalipönttöä.

   Poista