sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kaksi lenkkiä

Ensimmäinen lenkki oli HK:n lenkki (oikeasti se oli grillimakkara ja niitä oli monta). Oltiin paistamassa makkaraa koko porukalla yhdellä erämökillä ja syötiin me vähän kahvipullaakin. 


Pappa näytti esikoiselle jäniksen jälkiä (pakkohan se oli, kun hän oli koko viikon laulanut iltaisin tytölle jänis metsässä laukkaa...)


Auto jätti ensimmäisen kerran välille, tosin pyynnöstä. Päivän toinen lenkki, juoksulenkki, oli 8,4 km pitkä. Pelkäsin vähän kuinka lonkat kestävät noin pitkän matkan jäisellä tiellä juoksua, mutta hyvin kestivät. Sain nimittäin vähän helpotusta loppumatkasta, kun naapurin naiset olivat myös lenkillä ja heille piti sanoa oikein käsipäivää ja vaihtaa kuulumisia :)

Illalla lonkat kyllä ilmoittivat olemassaolostaan niin paljon, että tuli elävästi raskausajat mieleen. Täytyy olla varovainen, ettei tule rasitettua niveliä liian pitkillä lenkeillä näin alkuun, varsinkin, kun tiet ovat vielä niin jäässä. Uudet reiättömät paremmin iskua vaimentavat lenkkarit saattaisivat myös auttaa asiaa ;)

Note to self: Älä syö niin paljon makkaraa ja pullaa ennen lenkkiä, niistä tulee vain huono olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti