torstai 25. huhtikuuta 2013

Lenkkikaveri

Mulla ei oo vieläkään auennu uusi kännykkäliittymä, jossa ois se nettikin, joten kuuntelen lähinnä linnunlaulua lenkkipolulla (muut mutsit ne kuuntelee sivistäviä äänikirjoja, itse muokattuja huimaan vauhtiin siivittäviä soittolistoja ja stand up -keikkoja livenä). Onneksi on sentään luotettava lenkkikaveri, Norjan harmaa hirvikoiramme Semi.

Tässä lenkillä joskus vuonna pipo ja karvalakki.

Hän on jo iäkkäämpi herrasmies, eikä oikein meinaa aina pysyä menossa mukana (mä juoksen siis niiiin kovaa!), mutta on aina innokkaana lähdössä mukaan. Mikä tahansa liikunta taitaa kelvata muuten päivänsä häkissä viettävälle vanhukselle :) Välillä meinaa vähän raivostuttaa  joka ikiseen (ainakin joka toiseen) keppiin merkkaaminen ja muiden jälkien haistelu ja jatkuva hoputtaminen, että alahan tulla jo sieltä, tänne päin! (Huom. se on siis koira joka merkkaa ja minä joka hoputan!) Mutta on koirasta niin paljon kuitenkin seuraa, ettei sitä raahdi kotiinkaan jättää, kun toinen tulee melkein häkistä läpi, kun näkee minut lenkkikamppeet päällä.

Sano muikku!

Tätä mieltä Semi on tästä saamastaan julkisuudesta ;) Odottelen muuten innolla jo aikaa, jolloin talutushihnan saa vaihtaa tuohon tutkapantaan! Silloin on lenkit mielekkäämpiä meille molemmille.

PS: Tänään juostiin jo kymppi, mutta tavoiteaikaan on vielä matkaa. Onneksi on vielä kuukausi aikaa!

10 kommenttia:

 1. meillä myös odotellaan aikaa jollon koirien kaulaan saa laittaa tutkapannan. on se niin paljon mielekkäämpää tuo liikkuminen kun koirat saat olla vapaana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Pysyy molemmilla tasapaino paremmin, kun ei oo sitä nauhaa välissä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kolmas jo lajiaan tässä perheessä ja varmaan jatkossakin täällä tulee ainakin se yksi norjalainen jaloissa pyörimään :)

   Poista
 3. Minä kuultelin keskiviikkona kävelylenkillä Ässät - Tappara -ottelua kännykällä. Mulla ei ole kuulokkeita, joten muutama kanssaeläjäkin taisi kuulla selostusta. Vain yksi mies rohkeni kysyä, paljonko peli on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan loistavaa :D kohta alkaaki sopivasti MM-kisat, täytyy ehkä kokeilla tuota ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Meinasin, että jos tuntiin juoksen, niin oon tyytyväinen. Nyt ei oikeen tiiä missä mennään, ku tulee noita stoppeja koiran kans vähän väliä. Pitää melkeen käydä tekeen yks pitempi lenkki ilman sitä, että näkee vähän missä mennään. Toivottavasti se ei suutu mulle verisesti :)

   Poista
 5. Kuin voi olla noin söpö koira :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisitpa nähny sen pentuna! Maailman ihanin karvapallo :)

   Poista