perjantai 12. huhtikuuta 2013

Lenkkikengät

Hyvin palvelleiden, mutta jo reikäisten kuluneiden lenkkareiden tilalle oli hankittava uudet, jos aikoisi pysyä muiden mutsien tahdissa tässä naisten kymppi -projektissa. Ja tällaiset ladyt lähti mukaan!

Asics gel-kayano 16

Mies oli heti arvostelemassa, että eikö niitä ollut muun värisenä. Mutta mitä väliä sillä on minkä väriset kengät ovat, kun pimeässä metsässä yksin juoksee? Tuskin nuo tosiaan kovin pitkään säilyvät valkoisina, kun kurakelit ovat, takatalvesta huolimatta, ihan nurkan takana.

Myyjä, johon olen luottanut aiemminkin, toi eteeni useammankin ihan kelpo parin. Hän ei tarkoituksella kertonut minulle kenkien hintoja etukäteen, vaan kyseli tarvettani ja taustojani. Synnytys puoli vuotta sitten muistuttaa edelleen traumojen lisäksi myös lonkkien seudulla kovana kipuna etenkin lenkin aikana ja jälkeen, joten kaikki mahdollinen pehmustus, jousitus, ilmatyynyt, you name it, tulisivat tarpeeseen!

Kyseiset valioyksilöt maksoivat hunajaa, mutta olivat kyllä joka euron arvoiset ainakin näin ensikokeilun jälkeen. Mielestäni näissä asioissa on muutenkin väärä paikka säästää, siitä voi joutua maksamaan moninkertaisen summan myöhemmin, eikä vähiten terveytensä kustannuksella. Pienet rakot vanhojen päälle olivat väistämötön paha uusien kenkien sisäänajolenkin jälkeen, mutta muuten kengät istuivat kuin valettu. Asicset ovat minulle usein aiheuttaneet harmaita hiuksia (ja rakkoja jalkapohjaan), mutta nyt löytyi oikea malli. Jos ei näillä kymppi taitu kuin lentäen, niin ei sitten millään! ;)

2 kommenttia:

 1. Onnittelut uusista kengistä ja tsemppiä harjoitteluun !

  Itse satsasin 100 € eilen vaelluskenkiin, kun totesin, että entiset trekkerit on ihan "löysät" ja kuluneet. Eron kyllä uusien ja vanhojen välillä huomas kun laittoi uudet jalkaan ja kipitteli muutaman tunnin lenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ne jotku viisaat sano, että kun kävelee liian pienillä kengillä, niin kaikki muut huolet unohtuu? Eli kannattaa tosiaan panostaa kunnon kenkiin : D

   Poista