torstai 18. huhtikuuta 2013

Rautapohja

Se on kuulkaa sillä tavalla, että nyt se alkaa ihan oikeasti. Nimittäin se remontti. Onhan sitä täällä kärsimättömänä odotettukin, kun kaikki on niin levällään ja jotain näkyvää pitäisi jo saada aikaiseksi. Ettei menisi tämä mielenterveys (lopullisesti).

Vaatehuone ennen remonttia

Tästä olisi tarkoitus lähteä liikkeelle: saanko esitellä, vaatehuone.  Yläkerrassa on tuollaiset vinot katot, joten tämä huone on osoittautunut todella hyväksi nimenomaan vaatehuoneena. Ainoa miinus on ollut, että juuri ovea pidemmälle ei ole päässyt, kun se on ollut niin täynnä turhaa tavaraa. Nyt se on tyhjillään odottamassa uutta väriä ja uusia romuja.

Rautapohja

Sirkka-Liisan kanssa tehtyä suunnitelmaa on helppo lähteä toteuttamaan, kun apu löytyy läheltä. Saimme jo tänään huomata, että Rautapohjasta* löytyy asiantuntemusta moneen käytännön toteutuksessa meitä askarruttaneeseen pulmaan. Ja niitä nimittäin riittä, kun meillä on kuitenkin tätä remontointikokemusta kokonaista yhden vessan maalaamisen ja makuuhuoneen seinien tapetoinnin verran! Jestas, ei tässä yksin olisi kyllä uskaltanut lähteäkään tällaiseen projektiin. Kyllä se on niin, että ammattilainen on ammattilainen alalla kuin alalla. Vai poraisitko itse hampaitasi? (Miian ei tarvitse vastata ;) )

PS: Otetaan vinkkejä vastaan mistä löytyy n. 57 cm syviä varastointilaatikoita, n. 30 cm korkeita, mielellään ei mitään rumia muovisia, vaan jotain enemmän visuaalisesti kauniimpia ratkaisuja. Ja kansi olis kiva. Ja sais olla sen hintasia, ettei tarvi ottaa lisää lainaa. Kiitos! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti