perjantai 5. huhtikuuta 2013

Auto

Minulle autot ovat aina olleet punaisia, valkoisia ja harmaita. Erotan farmarin tavallisesta autosta (ainakin yleensä) ja Ladan Kupla-Volkkarista. Osaan tankata ja olen ajanut suhteellisen paljon siihen nähden, etten ole koskaan omistanut omaa autoa.


Ennen tätä päivää! Saanko esitellä uuden perheenjäsenemme;  hänen virallinen nimensä on Volvo V70, mutta pian häntä aletaan varmasti kutsumaan hellittelynimillä. Hän on harmaa, vaikkei ole vielä edes keski-ikäinen, hänellä ei ole ajettu kovin paljoa, vaikka käytetty onkin. Hän on hyvin hiljainen meihin muihin verrattuna, eikä hän ole yhtä vaativa kuin me muut. Hänellä on hyvin miellyttävät korkeat penkit ja riittävästi tilaa kahdelle lastenistuimelle. Tilaa jää vielä kolmannellekin takapenkkiläiselle! Hänellä on vähintäänkn yhtä leveä perä kuin omistajillaan, vaikka hän ei syö lähellekään yhtä paljon. Hän on rauhallinen, tasapainoinen ja vakaa liikkeissään. Hän on kuin tehty meille :) 

Vaikka minua vähän kaihertaakin ajatus, että autottomuus on nyt takana, niin olen onnellinen, että se olet juuri Sinä, jonka takia ne ajat ovat ohitse. Toivottavasti säilyt uskollisena ja terveenä perheenjäsenenä pitkään!

4 kommenttia:

 1. Tuota autoa kun tottuu pakkaamaan, reissussa on aina kamalasti tavaraa eikä pienempään enää mahdu. Nimim. kokemusta on. Meillä se olen minä joka Volvon perään aina itken kun P ehdottaa sen myyntiä. Paras auto ikinä, mutta paljon se kyllä syö, liian paljon :) ja siks ajankin työmatkat pienellä "tyttöjen autolla".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän niitä pinemmälläkin kulutuksella autoja löytyy :) Täytyy sitten,KUN saan joskus töitä itsekin, niin laittaa sellainen "kauppakassi" ;)

   Poista
 2. Moi. Hommatkaa Rouva Volvoon heti tukevat kattotelineet ja levein mahdollinen kattoboksi sekä jarrullinen peräkärry pölytiiviillä kuomulla - vähemmällä ette tule pärjäämään. Tietenkin toinen vaihtoehto olisi hankkia asuntoauto vetokoukulla ja suuri asuntovaunu siihen roikkumaan. 10 vuotta kuopuksen syntymästä alkaa tilantarve helpottamaan autoilussa - varsinkin jos perheen nelijalkaiset on kokoa Peto ja Raato. Tervetuloa Suomeen t. Timo Vuopajan rannalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos myös vinkistä! Täytyy kysyä pankin sedältä, josko sitä lainan suuruutta voisi vielä vähän miettiä uudestaan ;) Nähdään kesäkuussa! PS: Meiltä löytyy vasleanpunainen my little pony, jonka nimi on Timo! (Älä kysy minulta miksi sen nimi on Timo, se vain on! :D )

   Poista