keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Pågen


Ruisleipää on ollut ulkomailla ikävä, mutta ei sitäkään nyt yhtenään jaksa syödä! Mutsien kymppiä sponsoroimaan lähtenyt Pågen* lahjoitti meille mammoille aika pinon leipiään ja niitä tässä ollaan nyt sitten ruisleivän lomassa maisteltu. Merkki oli itselleni uusi, liekö ollut vielä markkinoilla, kun syksyllä 2008 Norjaan lähdettiin? (Oli se markkinoilla, tarkistin netistä.) Ehkä olen ollut vain kriittinen ruotsalaistan merkkiä kohtaan? No en ole enää, kyllä näitä suomalainenkin syö ;)


Miehen veli kertoi oman vinkkinsä; Oivallus-paloista tulee tosi hyviä, kun käyttää ne leivänpaahtimessa. Saa käyttää muttei oo pakko hei!  Itse juuri Suomeen muuttaneena en vielä tuolloin tiennyt, että kyseinen leipä on sijoitettu kaupoissa yleensä paahtoleipien viereen... olisin ehkä siitä itsekin hoksannut, mutta kiitos kuitenkin lankomiehelle ;) (Aviomiehen veljestä käytetään muuten myös nimitystä kyty, pitäisiköhän alkaa käyttämään sitä...)


2,5-vuotiaskin uskalsi maistaa. Älkää vetäkö kuvasta vääriä johtopäätöksiä, yleensä hän nuolee vain voit päältä, nyt meni vähän leipääkin, joten tätä voi kyllä kokeilla uudestaankin!

2 kommenttia:

  1. uskaltaskohan itekki. mie jotenki karsastanu noita myöskin. kattellu olen mutta en oo vielä kertaakaan uskaltanu ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Oivallus-palat oli jotenki tosi hauskoja. Vähän vaihtelua tavallisiin paahtoleipiin :) kannattaa kokeilla!

      Poista