keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Someone else is happy with less than what you have


Ihan varmasti on. En varsinaisesti viihdy tämän roinan ja sekasorron keskellä (paitsi silloin, kun löydän vanhoja huippuja CD-levyjä!). Onneksi sisko oli varannut kirppispöydän ja sitä saa pitää niin kauan kuin tavaraa riittää. Ja sitä tavaraa riittää varmaan syksyyn asti...

Edelliseen postaukseen liittyen sain valtavasti hyviä vinkkejä mm. kommenttien ja facebookin kautta. Lakana- ja pyyhevuori on saatu taltutettua siisteihin pinoihin kaappeihin ja loput eritelty mm. eläinlääkärille, kirpputorille ja eräästä paikallisesta sairaalasta kotiutuville potilaille jaettavaksi. Hyvä, ettei tarvitse kaatopaikalle kärrätä!

Tähän loppuun sopisi nyt vielä kuva Afrikan lapsista, jotka leikkivät merestä löytyneellä kokispullolla, mutta jätetään se väliin. Parannetaan maailma yksi asia kerrallaan. Itse aion aloittaa luopumalla näistä tavaroista, jotka varmasti ilahduttavat jotain muuta enemmän kuin minua. Siispä kirppistavaroita hinnoittelemaan mars.

PS: Olen tullut siihen tulokseen, etten osta enää ikinä mitään muuta kuin ruokaa ja bensaa... Huomenna varmaan jo ostan taas jotain, mutta ehkä vähän enemmän harkiten ;)

6 kommenttia:

 1. Tein tuon saman paatoksen tammikuussa ja jo helmikuussa olin ostanut minicupcake-koneen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä??! :D Onneksi täältä ei moisia löydy (kai?)

   Poista
  2. Se on sellainen vohveliraudan tapainen laite, jolla saa tehtya ilman uunia tosi hyvia muffinseja :) Ja juurikin se takia ostin, etta ajattelin ettei sita sitten Suomesta saa mutta sisko valisti, etta Carlsonilta loytyy (sinne siis ;)).

   Poista
  3. Haha, päinvastoin, tietää pysyä kaukana ;)

   Poista
 2. Kulutuskäyttäytymistä on ihan hyvä joskus pohtia. :) Itsekin olen sitä miettinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heräteostokset etenki pitäis kieltää lailla ;)

   Poista