lauantai 13. huhtikuuta 2013

Matkustaja

Tien  päällä taas, raiteilla tosin, matkalla rakkaan ystävän kihlajaisiin. Olen yksin, mutta en kauan. Ihanan rentouttavaa ja vähän haikeaa yhtä aikaa. Nuoruudesta on yhtä kauan syntymääni kuin tähän hetkeen, se pistää vähän miettimään.

Netti pätkii koko ajan, joten kuuntelen sitä, mitä vanhalla kannettavalla on. Sieltä löytyy mm. kestosuosikkiani Egotrippiä. Matkustaja taitaa olla suurelle yleisölle tuttu, mutta yksi omista suosikeistani on Lydia ensimmäiseltä Superego-albumilta. Kerran Kuopion keikalla kiljuttiin niin kovaa "Soittakaa Lydia!!", että he yrittivät, mutta eivät muistaneet enää miten se meni. Kappale oli sinä vaiheessa ehkä joku 15 vuotta vanha, eikä varmaan ilmestymisensä jälkeen ollut kuulunut soittolistalle. Kummaa hommaa, kun ei omia kappaleita osaa ;) No, he soittivat sitten niitä muita hyviä biisejään loppuillan.

Taidan jatkaa remonttibudjetin laatimista, nautiskelen hyvästä musiikista ja toivon, että kotona pärjätään (ja ihan varmasti muuten pärjätään!)Aina matkalla jonnekin
Minne ikinä päätyykin
On puolitiessä jostain
Tietää sen varsin hyvin itsekin
On olemassa asioita
Niin kipeitä ja vaikeita
Ettei niistä puhumalla selviä

4 kommenttia:

 1. Meillä menee hyvin. Tytöt nukku tuossa aikasemmin molemmat tai ainakin minä nukuin vähän aikaa. Kohta alotellaan iltarutiinit ja sitten hutkin vielä hetken remppasuunnitelman kimpussa. Nähtiin tänään ekat joutsenet talon kulmalla, mutten saanut ikuistettua kuviin niitä kun säikkyivät autoa.

  Miehesi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin, että siellä ei ressata turhia :)

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voivoivoi kun nakkisormillani näppäilin "julkaise" sijaan "poista". Sitä valeäiti vaan, että Lydia oli hänenkin suosikkinsa :)

   Poista