sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Phillip Phillips

Voi mies parkaa, kun on ollu kekseliäät vanhemmat... Mutta nimestään huolimatta meni ja voitti American Idol seasonin 11. En oo jaksanu enää aikoihin seurata noita rapakon takana kisattavia miljoonia eri kisoja, mutta just tuota seasonia satuin jostain syystä katsomaan ja mies jäi kyllä mieleen persoonansa ja äänensä takia. Makustelkaapa vaikka tästä hänen ekaa sinkkuaan! (Tässä on kyllä vähän liikaa tuota ooouooouoouoo-ulinaa, mutta ei anneta sen häiritä :) ) Tämä on parhaimmillaan autossa, kun voi tykittää täysillä ja laulaa mukana, kun kukaan muu ei kuule ;)


Viimeistään tämä duetto vakuutti minut aikanaan Philipin ainutlaatuisuudesta. Hänellä on aika omaperäinen tyyli esiintyä, etenkin kitaran kanssa. Miten ihminen voi niin luontevasti vääntyillä ja laulaa vaikean näköisesti, mutta kuitenkin vaivattomasti? Tuosta miehestä tulee jotenki vaan aina hirveen hyvälle tuulelle :D

1 kommentti:

  1. Ou jee, vielä rupesi kuuskymppinenkin keikkumaan tahdissa tuolillaan =) Ihan tuli ikävä nuoruusvuosia, jolloin oli vapaa kulkemaan. Kyllä on poika voittonsa ansainnut.

    VastaaPoista