perjantai 15. maaliskuuta 2013

Indiedaysin DIY vinkit

Indiedays järjesti jokunen aika sitten DIY-kilpailun ja päätin osallistua siihen tuolla hurmaavalla pesupalloprinsessahameella. En todellakaan uskonut voittavani (enkä rehellisesti sanottuna toivonutkaan, kun en nyt juuri laukuista perusta) palkintona ollutta laukkua, mutta minulla oli voittajaidea!! kilpailuviettini pakotti minut osallistumaan. 

Tume-laukku

Mietin pitkään osallistuisinko viinipullonkorkeista tehdyllä muistitaululla, mutta se nyt ei varsinaisesti ollut oma ideani. Angry Birds -housut ovat mainiot, mutta siinä on mielestäni kyse vain neuleohjeesta, ei mullistavasta DIY-vinkistä. Mutta pesupalloa en ole muiden nähnyt uusiokäyttävän, ainakaan hameena. Kertoo kai enemmän minusta kuin muiden idearikkaudesta/köyhyydestä... Joka tapauksessa yllätyin varsin positiivisesti (olin jopa hieman ylpeä), kun huomasin hamevinkkini löytyvän kunniamainittujen listalta.


Kovassa käytössä tuo hame on edelleen, toivottavasti selviää muutostakin vielä ehjänä. Muita mainitsemisen arvoisia kisaan osallistuneita vinkkejä löytyy tämän linkin takaa (ne kuulokkeet oli kivat :) ).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti