torstai 21. maaliskuuta 2013

Itku

Mulla on ollu koko päivän sellanen paine rinnan alla. Ahdistus. Musta möykky ja paha olo. Nyt se tulee itkuna ulos.

Kävin hyvästelemässä työkaverit tänään, eikä tämä meinaa mennä millään ohi. Yritän sanoa kaikille, ettei tässä kukaan kuole, me nähdään vielä. Mutta onhan tämä iso muutos. End of an era.

Mua itketti jo jumpassakin, niin tiesihän se, ettei tästä hyvä seuraa, kun hyvästejä aletaan tosissaan jättämään. Toisaalta on jotenkin ihana nähdä, että on itsekin ollut tärkeä monelle, haikeus on aitoa. Meille niin tärkeä vaihe elämässä on ollut muillekin merkityksellinen.

Mulla tulee niin kova ikävä näitä ihmisiä. Heidän takiaan täällä on ollut hyvä olla. Juuri nyt kaikki tuntuu niin lopulliselta, vaikka tiedän, että yhteys tärkeisiin ihmisiin säilyy. 


Taidan mennä vielä vähän itkemään tuonne muuttolaatikoiden sekaan.

4 kommenttia:

 1. Tsempppiä teille muuttopuuhiin! Tiedän niin ton sun tunteen, välillä on sydän täynnä odotusta ja intoa, kun taas hetkessä sydän on täynnä surua, luopumisen tuskaa, ahdistusta ja itkettää vaan koko ajan nämä elämän suuret muutokset. Mutta jospa näistäkin elämämme muutoksista lopputulema jää plussan puolelle.

  - kohta myös muuttolaatikoita pakkaava Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Surullisempaa ois, jos ei itkettäis. Sittenhän täällä ei ois eläny ollenkaan. Uudet ihanat asiat on jo oven takana :)

   Poista
 2. Luulin jotenkin laittaneeni sun blogin seurantaan, mutten näemmä ollutkaan. Hö! No nyt on.

  Ja sitten luin tämän ja tuon päiväkotipostauksen, ja meinasi tulla minullekin itku. Mutta uutta ja ihanaa löytyy varmasti edestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu, kun päästään taas arjesta kiinni :)

   Poista