keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Naked truth -body, vol II

Strong is the new skinny -projekti on nyt tullut yhteen määränpäähän, ei tosin vielä päätökseensä. Koska puntari ja mittanauha täytyy pakata NYT, niin otetaan välimitat tässä vaiheessa.

Mitähän tästä kuluneesta reilusta kolmesta kuukaudesta nyt sanoisi... ylämäki alamäki ylämäki alamäki... Tämä on kestävyyslaji. Oon reenannu paljon, mutta myös syönyt aivan liian paljon, joten tulokset eivät ole aivan tavoitetasolla, vielä ;) Ruokavalioksi ei imettävälle äidille oikein sovi mikään 1300 kilokalorin dieetti, joten ihan normaalilla ruoalla tässä on menty. Toisaalta toivonkin, ettei ruokailusta tule mikään pakkomielle, en tosiaan halua alkaa punnitsemaan joka suupalaa, vaan kaipaan toimivaa arkea ja stressitöntä suhdetta ruokaan.Naked truth -body kuviin laitoin hiukset eri tavalla, että huomaisitte kumpi on ennen ja kumpi jälkeen kuva ;)

No olikohan näissä nyt sittenkään muuta eroa kuin nuo hiukset...

Paino on tippunut reilut 7 kiloa, enemmänkin olisi saanut lähteä, mutta onhan tässä koko elämä aikaa. Lantionympärys on 6 senttiä kapeampi (vaikka se on vieläkin kohtalaisen leveä ;D ), rinnanympärys, no se vaihtelee niin paljon imetyksestä riippuen, että ei kannata edes mitata vielä (sitten vasta, kun ajokoiran korvat riippuvat), vyötärö on kaventunut 6 senttiä (ja vatsalihakset löytyneet taas, jes!), reidet kaventuneet 5 senttiä ja käsivarret on itse asiassa kasvanu sentillä (Baban haba lähestyy siis vääjäämättä ;) ) HYVÄ MINÄ! :D

Olin jo ihan, että en halua edes kirjoittaa tästä, kun en ole vielä lähelläkään tavoitetta, mutta kun huomasin, että onhan tässä sitten kuitenkin jotain tapahtunut, niin tämähän onkin aika mukavaa :) Se tavoitehan oli: Haluan olla tyytyväinen peilikuvaani pääsiäiseen mennessä ja sopia vanhoihin vaatteisiini.

No, ihan tyytyväinen en vielä ole ja vanhat vaatteet on jo pakattu, joten niitä ei ole vielä päällä käytetty. Mutta projekti jatkuu! Jotta mieli pysyisi vireänä ja motivaatio ei häviäisi kokonaan, ilmoittauduin naisten kympille muiden mutsien kanssa ja viikon päästä aloitetaankin se projekti sitten tosissaan!

7 kommenttia:

 1. Wau, hienoa Paula!!! :) Oletpa saanut paljon aikaan 3:ssa kuukaudessa! Itsekin haaveilen kiinteytyksestä yms mutta valitettavasti mitään ei ole tapahtunut! Who knows..ehkäpä otan itseäni niskasta kiinni sinun esimerkin siivittämänä! Tsemppiä jatkoon, saat todellakin olla jo nyt ylpeä tuloksista & saavutuksistasi! :)

  Jansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei se auta muutaku päivä kerrallaan mennä eteenpäin ;)

   Poista
 2. Hyvältä näytät! Ihan selvää edistystä on tapahtunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, ootappa ku päästään seuraavaan raporttiin parin kuukauden päästä ;)

   Poista
 3. Vautsi mitä tuloksia! Voi ku olis itelläki mielenlujuutta moiseen. (Joskin nyt on ostettuna hääpuku kesäkuuksi, joten ei sovi tuommosta 7kg painonpudotusta tehdä tai mun hoviompelijani laittaa mut uudestaa mekko-ostoksille ;D ) Ootko hei tehny jotain erityistä millä oot saanu reidet kapeneen noin paljon!? Kelpais mullekin tuommonen muutos. Huomaa kuvassakin tosi selkeesti että on hoikemmat koivet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei onnea jo etukäteen ja tsemppiä häävalmisteluihin! :) en oo varsinaisesti mitään erityistä tehny, paljo vaunulenkkejä, spinningiä, steppiä ja punttia. Nyt muuttuu reeni juoksupainotteisemmaksi, kun juostaan toukokuun lopussa naisten kymppi. Saa nähdä miten harjoittelu täällä rempan keskellä onnistuu. Toivottavasti saa edes jotain rutiinia tähän touhuun :)

   Poista
 4. No noi spinningi ja steppi varmasti muokkaa aika hyvin reisiä. Itestä ei valitettavasti oo steppiin lähtijäks risojen polvien takia. Harmi. Olisin toivonu et sulla olis ollu joku ihanan helppo kikka kolmonen, jolla reidet kutistuu silmissä ihan vaan vaikka telkkaria katsoessa! Niinhän se laihduttaminen yleensä menee, eikö? :D Niin ja kiitos onnitteluista! Koitan olla menettämättä hermojani lopullisesti tässä tulevan parin kuukauden aikana.

  VastaaPoista