sunnuntai 11. elokuuta 2013

Naked truth -body, vol. III

Viimekertainen postaus tästä aiheesta saavutti käsittämättömän suosion ja ajattelinkin nyt uusia lukijoita varoittaa etukäteen; Ei täällä mitään paljasta pintaa näy, mamma heiluu vain mummokalsareissaan! I'm sorry :D

Tämä projektihan alkoi suhteellisen pian kuopuksemme syntymän jälkeen ja Norjassa paino putosikin ihan mukavasti, kiitos jumppien ja jyrkkien mäkien sekä autottomuuden. Suomeen palattuamme vietin enemmän aikaa pullakahvien kuin urheilun parissa ja suunta oli uhkaavasti ylöspäin. Päätin, että nyt on taas kerran otettava itseä niskasta kiinni ja mutsien kympin jälkeen vähän lisätsemppiä antamaan lähdin mukaan Fitfarmin kuuden viikon superdieetille.

Kiloja on lähtenyt tuossa ajassa 8,5 ja senttejä sitäkin enemmän. Lihasta on varmasti tullut läskin (ja kämmenistä kuoriutuneen ihon) tilalle kaikkien niiden askelkyykkyjen ja punnerrusten jälkeen.

Muuttolaatikoita piti penkoa jonkin aikaa, ennen kuin Kari Traan luottokalsarit löytyivät, mutta tässä ne taas ovat, kohta lepattaen päälläni (yeah right)! ;)


Matka jatkuu vielä superdieetti extran parissa, mikä tarkoittaa käytännössä uutta kuuden viikon jaksoa uusine ruokaohjeineen ja kotijumppineen. Syyskuun loppupuolella osaan jo toivottavasti tasapainoilla arjen kanssa niin, että hyvät opit sulautuvat luontevasti perheen ruokavalioon, jotta tuon keittiövaa'an voisi jo laittaa välillä kaappiin (niin hyvä apu kuin se on ollutkin, niin en halua jäädä sen orjaksi).


21.9. olisi sitten se Espoon rantamaratonkin, hittolainen. Puolikas tosin, mutta silti (pitäis varmaan ehtiä juostakin jossain välissä vähän ennen tuota koitosta...)! Onneksi seuranani ovat kolme muuta miniää. Kerroinhan jo, että mieheni veljilläkin on hyvä maku ;)

17 kommenttia:

  1. siis vautsi! hienoa nainen, todella hienosti olet saanu painoa pois. miuta rupes kiinnostamaan enemmänkin tämä dietti. mistäs sais lisätietoa??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiätkö huomenna alkaa uus Fitfarmin superdieetti! Käyhän niitten sivuilla kattomassa. Voin kyllä lämpimästi suositella, vaikka nyt meneekin keittiössä vähän enemmän aikaa kuin ennen :)

      Poista
  2. Jumaliste tuota sun vatsaa! Litteä kuin mikä. Kadehdin.

    Siellä Rantamaratonilla ollaan muuten sittenkin näillä näkymin molemmat, kun työpaikka maksaa osan ilmoittautumisesta (jos saadaan tarpeeksi iso porukka kasaan, pidetään peukkua! Olis kiva nähdä!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joojoojoo, nähdään!! :) ja kiitos, ei tässä vielä six pack näy, mutta menee jo housut kiinni ;)

      Poista
  3. Hienoja tuloksia! :) tsemppiä uuteen rutistukseen ja Espooseen! Itse himoitsen ens kevään puolikkaita, esim. Hesaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Itse pidän enemmän näistä syksytapahtumista, kun ehtii koko kesän valmistautua. Keväällä menee itellä just tuo kymppi, mutta ei vielä puolikas. Tsemppiä sinnekin lenkkipoluille! :)

      Poista
  4. Kahdeksan ja puoli kiloa!!! Oo. Siis oikeesti vau. Oliko nälkä? Ja oliko ne ruuat kauheita? Entäs treenit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimesellä viikolla oli vasta nälkä (kun en juonu tarpeeksi vettä), ruuat oli tietysti priimaa ku ite tein (kyllä piti vähä jo käyttää mielikuvitusta, että sai niistä annetuista aineksista jotain uutta) ja treenit oli riittävän haastavia (taso itse säädettävissä). Ootko huomenna mukana?

      Poista
  5. Yllytyshulluna ilmosin sitten viime tipassa! :) En ehkä lähde niitä jumppia tekemään, kun lenkkeilen katsos niin kamlaan ahkerasti ;D. Mutta jos tolla saisi painonsa pois ylipainon puolelta, niin olisi tosi hyvä! Totahan ilmeisesti jotkut asiantuntijat piti ihan hyvänä ruokavaliona laihduttajalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä! :) enkä nyt tarkoita, että tuota niin kipeästi tarvitsisit, mutta tuo on oikeasti hyvä. Ruokavaliot on tosi asiallisesti koottu! Ite oon tehny vaan noita kotijumppia ja suosittelen kyllä. Jos ei jaksa/ehdi tehdä neljä kertaa viikossa, niin tekee sillon ku itelle käy. Lihakset on kuitenki hyvä pitää kunnossa, ennaltaehkäisee paljon vaivoja ja kiinteyttää kroppaa mukavasti :) tsemppiä! :)

      Poista
  6. Hei vautsi! Tästä saakin hyvän tsempin! Ite oon kans nyt mukana tolla maanantaina alkaneella dieetillä. Heinäkuun lopussa tuli päätös että nyt lähtee läskit liikkumaan! Ruuasta ei ainakaan nyt alussa oo ollu pulaa, mutta lihakset huutaa apua jo kahen ekan kotitreenin jälkeen. Tässä just venyttelymaraton menossa, että huomenna pääsis tekemään salitreeniä...

    Oot kyllä ihan huikeisiin tuloksiin päässy, hyvältä näyttää! Ehkä minäkin vielä... (Se jonkun kuukauden lihaskuntohaaste mikä sulla oli alkuvuodesta täällä jäi sitten multa kokonaan alottamatta. Aina siirty seuraavaan päivään eikä sitä päivää oo sit vieläkää tullu! :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, tsemppiä sullekin koitokseen! Kerrothan sitten aina välillä miten menee, jooko? :)

      Poista
  7. Juu, toki! Toivottavasti pääsen kertomaan ilosia uutisia, mutta toistaseks saldona on vaan kropallinen todella kipeitä lihaksia. Eilen illalla mies sai vetää mut ylös sohvalta kun vatsalihakset päätti että ne oli tehny jo päivän työnsä :D

    VastaaPoista
  8. Taas täällä hakemassa motivaatiota! Eilen oli tankkauspäivä ja odotan jo, että paino lähtisi uudestaan alamäkeen. Tuntuu että ei oo kahteen viikkoon tapahtunu yhtään mitään muuta kun usean hikilitran häviäminen mun kropasta treenejä tehdessä. Ehkä siitäkin on jotain apua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sinnikkyys palkitaan! Itellä on kans ollu heikot pari viikkoa, sekä ruoan että liikunnan suhteen. Tänään pitkästä aikaa kunnollinen päivä ilman repsahduksia ja hyvä reeni siihen päälle. Saa nähä millon alkaa taas tuloksia tulla. Mitä nopeammin, niin sen parempi, mutta kunhan nyt ennen joulua ;)

      Poista
  9. Tuo sun 8,5kg on ollu kyllä tosi hurja saavutus! Ite oon huhkinu ja puhkinu menemään ja nyt ennen viimeisen viikon alkua saldo on on 4-4,5kg. Onneksi meillä on vaaka, joka mittaa kehon rasvaprosenttia, sillä se tuls on hieman motivoivampi. Jo 4 viikon jälkeen rasvaprosentti oli pudonnu 42%:sta 37%:iin!! 5% rasvaa veke kuulostaa aika kivalta! konkreettisina tuloksina prätkähousut ei pysy enää kunnolla jalassa, vaan niitä joutuu nostelemaan, keväällä Bulgariasta ostetut pillifarkut peittää pervaon nykyään myös istuessa ja dieetin alkaessa ostettu mahan kohdalta kiristävä toppi ei kiristä enää! Tulokset innostavat jatkamaan projektia kohti tavoitepainoa, johon olisi matkaa vielä 3 kiloa. Maanantaina kun starttaa jo viimeinen viikko niin millään en tämän 6vko projektin aikana tule moiseen tavoitteeseen pääsemään. Olis pitäny tehä vähempi lihastreeniä ilmeisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä kuule vähättele yhtään omia saavutuksia! Se on kuule vähän eri asia nipistää ne viimeiset kilot pois, kuin pudottaa sama, kun jäljellä on vielä kymmenen lisää! Huippu tulos tuo rasvaprosentin putoaminen :) Ja pitäis tuijottaa muutenki sitä peiliä enemmän kuin pelkkiä kiloja, sieltä se totuus näkyy :)

      Poista