tiistai 27. elokuuta 2013

Lukijailta Oulun Make up storessa!

50 000 klikkausta pärähti rikki, että pamahti, joten eiköhän juhlita vähän! Oulun Make Up Store* on onnistuneiden Kuopion lukijailtojen innoittamana lähtenyt minun ja Amman kanssa toteuttamaan omaa kauneusiltaa.

Make Up Storen tuotevalikoiman löydät täältä.

 
Jos sinulla on vapaata keskiviikkona syyskuun 11. päivä kl 19-21 ja haluat rentoutua ihonhoidon ja meikkausohjeiden merkeissä, hyvässä seurassa, pienellä purtavalla ja kuohuvalla höystettynä, niin ilmoittaudu tämän postauksen kommenttikenttään (muistathan mainita yhteystietosi). Ilta sopii etenkin kiireisille äideille, joiden aika on kortilla :) Ensimmäiset kymmenen pääsevät mukaan (ja Amman lukijoista toinen mokoma). Ilmoittautuminen loppuu maanantaina 2.9. Osallistujille on illan aikan luvassa myös 20% alennus Make Up Storen normaalihintaisista tuotteista.

Jotenki musta tuntuu, että mun meikki tulee keskittymään näihin peittäviin ja korjaaviin tuotteisiin, etenkin tuossa silmäpussien tienoilla...

Toivottavasti saadaan hyvä porukka kasaan! Mukava tavata teitä lukijoita kasvotustenkin :) (etenkin, kun allekirjoittaneen kasvot saadaan illan aikana kuosiin ;) )

PS. Jos et jostain syystä saa kommentteja läpi minulle hyväksyttäväksi, niin ilmoittaudu sähköpostilla kuplablog(a)gmail.com!

10 kommenttia:

 1. Minä ilmoittaudun iltaan. Miia (miizu00@hotmail.com) :)

  VastaaPoista
 2. Mukana ollaan! :) Terv. Ulla L. (tiedätkin varmasti yhteystiedot)

  VastaaPoista
 3. Ilmoittaudun mukaan.Eevi

  VastaaPoista
 4. Minä ilmoittaudun myös. Arja S.

  VastaaPoista
 5. Hanna ilmottautuu :)

  VastaaPoista
 6. Jos vain olisin sielläpäin Suomea, niin ehdottomasti mukaan lähtisin. Keskellä viikkoa on kuitenkin mahdotonta järjestää. Hauskaa iltaa teille muille! -Suvi

  VastaaPoista
 7. Meiju ja Eini ilmoittautuu iltaan, jos vielä mahtuu. Laitan sulle yhteystiedot henkkoht. T: Miia

  VastaaPoista
 8. Kuopiossa pidetään meikki-ilta huomenna, joten en ilmoittaudu mukaan. Piti vaan vinkata, että tuo peitetrio on älyttömän hyvää ja ehdottomasti hintansa väärti. Kivaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Siitä taitaa tulla illan hittituote ;)

   Poista