perjantai 9. elokuuta 2013

Fitfarmin superdieetti: aamupala ja iltapala

Kaksi päivää jäljellä omaa Fitfarmin superdieettiä! Alkaakin rahka tulla jo kohta korvista... :D Toisaalta on hirveän helppoa, kun syö joka aamu suunnilleen saman aamupalan, koska silloin tietää kuinka kauan sillä jaksaa ja arjen pyörityksessä se kyllä helpottaa ainakin ihan pikkiriikkisen, jos äiti käy edes suunnilleen täysillä puolille päivin rahkan voimin.

Iltapalaksi rahkaa, vehnäleseitä, mustikoita ja mansikoita.

Aamupalaksi rahkaa, vehnäleseitä, soijalesitiiniä, mansikoita ja mehukeittoa.

Sama sotku sekoitettuna.

Onni onnettomuudessa on ollut se, että pidän rahkasta, muuten olisi saattanut tulla aikamoista nielemistä näiden aamu- ja iltapalojen kanssa. Toinen onni on, että elämme keskellä parasta marja-aikaa ja aamupalamarjat voi käydä hakemassa tuoreena n. 30 metriä kotiovelta. Pakastinarkkukin on jo puolillaan marjoja ja viinimarjamehuja!

Iltapalaksi rahkaa, vehnäleseitä ja mustaherukoita.

Iltapala vedetään hyvin samalla tyylillä kuin aamupala, mutta hieman vaatimattomammin; aamulla rahkaa kaikilla mausteilla ja illalla karsittu malli. 

Aamupalaksi rahkaa, vehnäleseitä, soijalesitiiniä, mustaherukoita ja mehukeittoa.

Ja sotkuhan siitäkin tuli.

Iltapalaksi raejuustoa, vehnäleseitä ja mehukeittoa.

Raejuusto tuo mukavaa vaihtelua välillä ja onhan sitä maailma pullollaan muitakin proteiinin lähteitä!

Aamupalaksi rahkaa, vehnäleseitä, mansikoita ja mehukeittoa.

Kunnon aamupalapirtelö! On muuten todella helppo ottaa mukaan, jos lähtee vaikka heti aamusta liikenteeseen. Sheikkeriin vaan ja hörppii sitten matkan varrella :)

Töissä käyville ja muuten vain kiireisille voin suositella noita pirtelöitä. Niitä voi tehdä vaikka illalla valmiiksi jääkaappiin ja napata vain lähtiessä mukaan. Pakastemarjat käyvät tähän erityisen hyvin, voisi jopa luulla, että tässähän menee litratolkulla jäätelöpohjaista pirtelöä, kun heittää vähän makeutusainettakin joukkoon ;) Maustamaton rasvaton rahka kun ei varsinaisesti ole luonnostaan makea.

Aamupalaksi rahkaa, vehnäleseitä, soijalesitiiniä, mustia ja valkoisia viinimarjoja ja mehukeittoa.

Maanantaina on tankkauspäivä ja silloin kyllä aion syödä jotain aivan muuta kuin rahkaa koko päivän! :D

6 kommenttia:

 1. Marja-annokset näyttää suorastaan herkullisilta, mutta syötkö sä siis tosiaan pelkkää rahkaa koko päivän???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En! Aamulla ja illalla vaan :) Päivällä menee sitten kaikenlaista muuta. Lounaita tuossa viime viikolla jo esittelin ja taidan kirjoitella päivällisestä ja välipalastakin kuvien kanssa vielä lähiaikoina.

   Poista
 2. mulle iski pirtelöbuumi tällä viikolla. vielä sanon nam nam :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo blenderi on ollu ehkä paras sijoitus ikinä! Käytetään tosi paljon ja lapset tykkää kans. Esikoinen juo mukisematta iltapalapirtelönsä :)

   Poista
 3. Rahka on ollut munkin kesän aamiaismenussa. Kun pyöräilin ennen lomaa töihin, nappasin mukaan pirtelön tai rahkapurkin ja marjoja tai vähän hilloa. Mun mielestä rahka-annos pitää nälän paremmin poissa kuin lautasellinen puuroa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Proteiini pitää nälän poissa paremmin kuin hiilarit :)

   Poista