tiistai 20. elokuuta 2013

Ideal lux Lawyer


Meillä asuu viikonloppuisin ydinperheemme (minä, mieheni, tyttömme sekä isäni) lisäksi myös isosiskoni. Hän joutuu luopumaan entisestä omasta huoneestaan meidän tyttöjemme vallatessa yläkerran päätykamarit, joten hän tulee jatkossa yöpymään alakerrassa niin sanotussa "mummun kamarissa" (jossa oma mummuni asui meidän ollessa pieniä). Sisustus on suunniteltu pitkälle minun ehdoillani samaan tyyliin kuin muutkin huoneet, mutta halusimme tietysti, että siskonikin viihtyy ja kokee huoneen omakseen. 


Kun vuosi sitten suunnittelimme hänen huonettaan, hän nimesi ensimmäisten toiveiden joukossa oman sänkynsä säilyttämisen lisäksi vihreän lampun (hän RAKASTAA vihreää!). Sirkka-Liisa löysikin aivan ihanan yksilön, joka miellytti minua siskoani ja nyt se viimein saapui! 
 
Andie Griffith as Matlock
 
Ideal luxin Lawyer pöytävalaisimesta tulee mieleen (lähinnä nimestä johtuen) vanha kunnon Matlock. Jos olisin mies, niin olisin todella kateellinen noista hopeisista kiehkuroista :D Näkyy muuten tv5:llä iltapäivisin, jos haluaa viettää vähän nostalgisia hetkiä Matlockin parissa. Kylläpäs oli nyt kömpelö aasinsilta, mutta laitetaan se vaikka maalihuurujen piikkiin (olen koko päivän maalannut vesiohenteisella maalilla, kyllä kai siitäkin jotain höyryjä lähtee?!).

2 kommenttia:

 1. Ei vitsi miten ihana lamppu. Kunnon klassikko!
  Matlockistakin tuli melkoisen klassikkomuistot mieleen, hymyukkeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matlock on se ainut ja oikea juristi! Ja Columbo rikostutkija :D

   Poista