torstai 22. elokuuta 2013

Mileage Fitness kahvakuula

Kahvakuulailu on in, kysykää vaikka Babalta. Mahtoivatko tietää Venäjällä, että heidän voimailuvälineensä saa vielä tällaisen hypetyksen osakseen... Voima, nopeus, kestävyys, tasapaino. Tuohan kuulostaa melkein olympialaisten hokemalta nopeammin, korkeammalle, voimakkaammin. Minäkin haluan kokeilla!!

Mutta. En halua maksaa itseäni kipeäksi ja kasata kirjahyllyllistä eri painoisia kahvakuulia. En myöskään pelkän kahvakuulailun takia halua maksaa kuntosalijäsenyyttä (mitä jos tämä ei olekaan yhtään minun juttuni?). 

Mileage Fitness KT-16

Löysin ratkaisun, kun selailin paikallisen Nukashopin* nettisivuja; siellä se oli, Mileage Fitness kahvakuula! Patentoitu malli, jossa painoa voi muuttaa. Nerokkaan yksinkertaista, yksi kahvakuula, monta painoa! Arvelin, että tuo 1,3-11,3 kg 8-16 kg malli vastaisi parhaiten voimatasoani, joten se lähti Nukashopista mukaan (ja jouduin kyllä pinnistelemään, ettei sieltä lähtenyt pari muutakin juttua!). Ylivieskan liikkeessä oli vaikka mitä, etenkin lasten leikkikeskukset ja kiipeilytelineet jäivät kaihertamaan mieltä. Nettikaupasta löytyy vielä lisää valikoimaa, joten joudutaan varmaan tästäkin asiasta keskustelemaan mieheni kanssa ;)

Mileage Fitness KT-25

Tänään sitten vedin ensimmäisen Fitfarmin kahvakuulatreenin kotona suosikkisarjan pyöriessä taustalla ja tulee nimittäin huomenna olemaan lihakset jumissa! Säädettävä kahvakuula oli todella helppokäyttöinen. Painetaan vain kahvan alla olevasta painikkeesta ja käännetään säätökiekko halutun painon kohdalle. Ylimääräiset painolevyt jäävät telineeseen kahvakuulan säilyttäessä pyöreän muotonsa (kevyemmässä kuulassa ei ole kuorta, joten sen kanssa täytyy olla varovainen, ettei satuta itseään terävillä reunoilla). Kahvakuula kannattaa säätää suurimpaan painoluokkaan treenin jälkeen, ettei vahingossa tiputtele irtopainoja varpaille ;) Kahvaosio oli naisen käteen vähän turhan suuri, heilautusliikkeissä kahvakuulan tasapainoon saaminen näin kokemattomalle oli haastavaa, mutta eiköhän se tästä ala sujumaan, kun saa vähän tuntumaa harjoitteluun :)

PS. Reidet huutaa apua jo nyt! Pääsenköhän aamulla sängystä ylös...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti