maanantai 21. tammikuuta 2013

Unseen products

Tänään jännitti kuin kuusivuotiasta jouluaattona. Meillä oli palaveri sisustussuunnittelijan kanssa :) Hyvältä näyttää, tosin monta asiaa on vielä ratkaisematta. 

Meillä on yksi huone, portaan päällä, josta tulee lasten leikkihuone. Kerron siitä nyt siksi, että se on käytännössä ainoa huone, joka alkaa näyttämään jo tässä vaiheessa toteuttamiskelpoiselta. Muissa on vielä paljon hiomista edessä.

Kiviä istuimiksi

Kyseessä on siis eteisen päällä oleva pieni matala huone, jonne tehdään sammalmetsä. Lattialle tulee vihreä irrotettava kokolattiamatto, seinälle vanerilevystä kuusia, joihin hyllyjä ja koukkuja, kattolampusta roikkumaan lintuja jne. Näytän sitten joskus tulevaisuudessa kuvia valmiista huoneesta. Muutama kaluste löytyi suoraan Unseen Productsin valikoimista.

Puupölkkyjä tuoleiksi

Aika kivoja, vai mitä? Nyt jatketaan palaverointia. Valitettavasti aika moni haave kaatuu vanhan talon rajoituksiin, mutta onneksi ulkopuolisella on silmää ehdottaa asioita, joita ei ikinä itse tulisi ajatelleeksi. Kyllä tästä hyvä tulee, vaikka tämä tulee vielä vaatimaan aika monta sangollista verta, hikeä ja kyyneliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti