maanantai 28. tammikuuta 2013

Univelka

Uni on yksi asia, jota oppii arvostamaan vasta, kun se ilmoittaa poissaolostaan. Vähän sellainen kiittämättömän palkka, kun kukaan ei huomaa eikä välitä niin kauan kuin kaikki menee hyvin, mutta poistuppa vuorokaudeksi, niin jo on piru irti.

Väsyttää. Kolme neljästä nukkuu. Itse menen varmaan taas samoilla silmillä iltaan asti. Onhan tässä muutaman vuorokauden aikana nukuttukin jo melkein yhdet normaalit yöunet yhteensä. Nukkuminen on yliarvostettua, vai miten se meni? Aika rentoa matkustaa, kun on sellainen ylistressaaja ja hössääjä, kun pitää vaihtaa menopeliä kaksi kertaa ja ehtiä lennolle ja pakata vaunut suojapusseihin ja vaihtaa vaippaa ja imettää, ja ruisleipääkin pitäisi ostaa, mutta onkohan niillä stokkalla vaan vanhoja kovia vai oisko aamukuudelta jo uutta tuoretta erää, ja pitäiskö ostaa joku naistenlehti, jota ei koskaan ehdi kuitenkaan lukea, ja voi kun ei nyt tuo vauva huutais koko lentoa, kun on vieläkin niin tukkoinen ja korviin varmasti sattuu, mutta mitä jos itkeekin, en taida itse kuulla, kun korvien välissä ei ole mitään muuta kuin räkää ja silmiä en jaksa kuin raottaa ja toinen on muurautunut jo umpeen, mikä lie allerginen reaktio vai voisiko se johtua vain unenpuutteesta, ja muuten ihan huijausta on nuo valokynät, mitään silmäpusseja peitä, vaikka nämä on kyllä jo säkit, että niistä ne ei kyllä puhunu mitään, mutta ei niitä varmaan kukaan huomaa, kun neuletakki on ihan maitokakassa, kun vaippa valskas tietysti eka kerran tällä erää just koneessa, niin samapa tuo, mutta ehittiin junaan ku juostiin, mutta sitten oli hiki ja kylmä, mutta kotonakin oli kylmä, kun ei ollu lämmöt päällä ja nyt kuitenki on jo kone auki, eli kaikki hyvin ja ulkona on ihana sää, sitä on hyvä katsella täältä sisältä.

Ismo Leikola sanoi hyvin, että käykää ihmiset suihkussa. Käykää vaikka monta kertaa päivässä, koska sitten kun on lapsia, niin ei ehdi käydä suihkussa. Viisaita sanoja. Lisään tuohon vain, että nukkukaa ihmiset nukkukaa, vaikka monta kertaa päivässä. Sitten kun on lapsia, niin ette ehdi ja sekoatte.

4 kommenttia:

 1. Jäin koukkuun....jään lukijaksi :) Kiitti kivasta blogista, aina kiva kun joku muukin ahertaa lasten keskellä, hiki hatussa ;) Hyvät uudet vuodet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tästä voi ku repiä huumoria, että jaksaa päivästä toiseen ;)

   Poista
 2. Tais olla Kämäräisen Markon vitsi. Tai... ei kai se mikään vitsi taida ollakaan. t. Anu Jii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netissä oon nähny ja olin kyllä aika varma, että se oli Leikola, mutta voi olla kyllä Kämäräinenki. Osu ja uppos joka tapauksessa :D

   Poista