perjantai 18. tammikuuta 2013

Piti ostaa kengät ristiäisiin, ostinkin mekon?!

Huh, Suomessa ollaan, kaikesta stressaamisesta huolimatta ja muutenkin alkavat ristiäisvalmistelut olla viimeistelyä vaille valmiit. Ainut, että jotain säädyllistä päälle pantavaakin olisi pitänyt keksiä. Mielellään jotain imetysystävällistä, ettei tarvi helmoja nostaa korviin asti, ja jotain missä ei näytä ihan perunasäkiltä. No löysinkin vanhoista kätköistäni ihan ok mekon, joka tosin oli sitä korviin vedettävää mallia, mutta kaikkea ei voi saada, eihän?

Imetysystävällinen mekko

No, kolttuongelma oli ratkaistu, mutta kenkiä ei tietenkään ollut. (Kuka on muuten keksinyt, että naisella täytyy olla niin hirveästi kaikenlaista asustetta ja härpälettä ja kaiken pitää mätsätä yhteen? Miksei voi olla niin kuin miehet, että mennään rippipuvulla loppuelämä, jos kaljamaha tai lähinnä sen puuttuminen antaa siihen mahdollisuuden?) Eihän siinä auttanut muu kuin lähteä kenkiä metsästämään (ihan niinku ei ois ollu mitään muutakaan tekemistä).

Ja mitä ostin? No koltun tietysti! Naisen logiikka on naisen logiikkaa. Jos ei ole kenkiä, niin tarvitsee luonnollisesti mekon. No tähän löytyy oikeasti looginen selitys (joopajoo), siskoni kengät minulla oli viimeksikin jalassa, joten niihin luotetaan nytkin. 

Kääntömekko, imetysaikakauden jälkeen voi kääntää tuon avonaisemman puolen taakse

Piti oikein lapuista tarkistaa onko tuossa kuvassa sama mekko, koska ei se kyllä ihan tuolta minun päälläni näyttänyt. Mutta kyllä se ainakin sama mallinumero on ja punainen on minunkin kolttuni, joten kai se on uskottava. Kaikenlaista ne saakin kuvankäsittelyllä aikaan...

3 kommenttia:

  1. niin ja ne kengät sitten...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luottokengät oli haurastunu säilytyksessä, eikä niistä ollu enää pelejä. Vedin sukkahousuilla :)

      Poista