tiistai 29. tammikuuta 2013

Puntari

Puntari, vaaka tai joku sivistynyt saattaa sanoa oikein henkilövaa'aksikin. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vähän hirvitti astua viikkopunnitukselle lähes kahden viikon hölläilyn jälkeen.

Aivan kuin puntari olisi jotenkin aavistanut epätoivoiset ajatukseni, koska näytöllä vilkkui vain Lo. Peilikuvasta päätellen minulla on yhä elopainoa, joka pitäisi tämän vaa'an tarkkuudella olla punnittavissa, joten vika lienee jossain muualla kuin punnittavassa kohteessa. Niinpä niin, patterithan ne vetelivät viimeisiään. 
Ystävä vai vihollinen?
Unohdin luonnollisesti vanhan patterin kotiin, joten vastaava paristo ostettiin mutun perusteella, tää näyttää samanlaiselta kuin se, jonka aamulla näin. Ja pieleenhän se meni, luonnollisesti. MUTTA mikä ihmeellisintä, uusi etsintä patterikätköstä tuotti tulosta ja meillä olikin oikeaa kokoa kotona jo ennestään (ja sekin tietysti ärsytti, kun olin muka niin tarkkaan aamulla tarkistanut, ettei siellä ole juurikin tuota tarvitsemaani paristoa). Mitähän sitä valehtelisi huomenna kassalle, kun menee palauttamaan niitä vääriä...? (Kysyin kyllä saako ne vaihtaa, jos ovat väärät ja oli kuulemma ok. Kai ne voi vaihtaa Batteryynkin?)

Battery ku patteri

Puntari vaatii mitä ilmeisimmin kalibrointia patterin vaihdon jälkeen, koska lukema oli pari kiloa vähemmän kuin ennen lomaa. Ennen kuulumatonta! Mistä lähtien lomalla on laihduttu? Ei sillä, että olisi jotakin sitä vastaan, mutta menee vähän pohja tältä liiku niin paljon kuin ehdit ja syö terveellisesti -kuurilta. Osa syynsä varmasti stressillä, kiireellä ja flunssalla, mutta aika paljon kyllä upposi jäätelöä ja muita herkkuja meikäläiseen kotioloissa, vaikka ennen lähtöä uhosin, että kieltäydyn kaikista herkuista, joten kyllä tässä vähän huuli pyöreänä ollaan. Pessimisti tietysti sanoisi, että lähti kuitenkin lihasmassasta ja huomenna ovat tuplana takaisin, ja sitä paitsi, peilikuva ja mittanauha kertovat paljon enemmän kuin vaa'an lukemat, mutta minä sanon, että pyh ja pah. Lähteneitä kiloja en kaipaa ja saavat kohta loputkin kyytiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti