keskiviikko 30. tammikuuta 2013

A-derma Exomega

Tämä voisi olla maksettu mainos, mutta ei ole, koska eihän minulle kukaan näistä hommista maksa, mutta mainostan siitä huolimatta. 

"Onko sinulla atooppinen, todella kuiva iho, joka muistuttaa näin talven kovimmilla pakkasilla enemmän aavikkoa kuin kimmoisaa tervettä ihoa? Oletko kokeillut A-derman Exomega voidetta? A-derman rauhoittava kauranversouute yhdessä riittävän rasvaisen, mutta silti miellyttävän koostumuksen kanssa on ratkaisu ongelmiisi!" 

Ok, tais mennä vähän ostoskanavan puolelle...

A-derma Exomega cream

Minulla on atooppinen iho, joka lehahtaa punaiseksi ja kuivaksi milloin mistäkin syystä: stressi, liika peseminen, liian voimakkaat puhdistusaineet, vääränlaiset rasvat, kova pakkanen, you name it! Suomen loman alkajaisiksi tajusin järkyttyneenä, että olin jättänyt rasvat kotiin. Siis kaikki rasvat, minä, joka aina huolehdin, että kaikki on mukana. Ja miten voin unohtaa juuri voiteet, joita ilman kasvojeni iho tippuu lastuina lattialle. Ei auttanut itku, oli turvauduttava kaiken maailman vanhentuneisiin voiteiden jämiin, joita Suomessa sattui kotoa löytymään. Iho oli hurjassa kunnossa, kun palasimme reissulta, joten tiesin, että nyt on turvauduttava taas Exomegaan. Voilá, parin päivän tehokuurin jälkeen ihon halkeamat alkavat umpeutua ja hilseily vähentyä. Miksi ylipäätään omistan mitään muita kasvovoiteita kuin tämän?

A-derma Exomega cleansing oil

Tuota puhdistusöljyä meillä käytetään lapsilla kylpyvaahdon sijaan, ja hellävaraisuutensa lisäksi se myös vaahtoa kiitettävästi, joten sekä vanhemmat että lapset pysyvät tyytyväisinä.

Cytelium drying spray

Viimeisenä vinkki pienten lasten vanhemmille ja vanhusten hoitopuolella työskenteliville tai omaisille ja miksei itse vanhuksillekin, jos joku siitä ikäryhmästä sattuu tänne eksymään ;) A-derman Cytelium! Aivan loistava vaippaihottuman kuivattamiseen, hautuneeseen ihottumaan nivusten alueella tai rintojen alla. Hygieeninen ja nopea käyttää, I like it! :)

Käykää katsomassa A-derman nettisivuilta lisää, jos kiinnostuitte. Sieltä löytyy monelle ongelmaihotyypille vaihtoehtoja. Näitä tuotteita myydään vain apteekissa, mutta sen te jo varmaan arvasittekin, koska enhän minä mistään muualta voiteitani osta, koska saan henkilökunta-alennusta apteekin tuotteisiin voi sentään luottaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti