tiistai 17. syyskuuta 2013

Rautapohjan naistenilta

Rautapohja* järjesti asiakkailleen viime viikolla naistenillan täynnä työnäytöksiä, tarjouksia ja arvontaa. Naiset pääsivät myös itse kokeilemaan kaikenlaista remontointiin liittyvää ja tutustuivat uutuuksiin, unohtamatta pientä purtavaa ja viinitarjoilua ;)


Työkoneiden esittelypuolelle oli valittu tyttöjen kaliiberit näytille, mutta kyllä kuulosti olevan naisten joukossa melkoisia ammattilaisiakin liikkeellä. Itse melkein jo lankesin järeämpään lasermittaan, mutta jätin sen vielä odottelemaan hyllylle. 


"Rakas joulupukki, toivoisin joululahjaksi puutarhasuunnittelun Niina  Mustasaarelta...
 

Selkeästi sisustuspuolen esittelyä jäin kaipaamaan, mutta paljon katseltavaa riitti siitä huolimatta. Lasten lamppuja meille on tulossakin, kunhan päästään tyttöjen huoneita remppaamaan :)


Tatu Sandvik oli livenä juuri niin söpö kuin KIDSingissä. Ihanan aito poika, eikä yritä olla mitään muuta. Arvostan.


Kotona jo oli mies vähän huolissaan, kun lähdin autolla matkaan, että mites nyt, kun siellä on se viinitarjoilukin... Onneksi tarjolla oli muutakin, niin ei tarvinnut kuskin olla kuivin suin :)


Oman alansa asiantuntijat esittelivät taitojaan ja uutuuksia yleisölle. Kyllä vaan tekniikka kehittyy joka saralla ja helpottaa meidän kaikkien arkea. Tapeteissa on kuituja estämässä tapetin venymistä, säilytysjärjestelmät ohjelma laatii asiakkaan toiveiden mukaan automaattisesti ja kuviotapetista saa maalaamalla loputtomasti eri vaihtoehtoja asiakkaan mieltymysten mukaan. Tapetoinnissa meillä on ollut vähän "vetäytymisongelmia", mutta nyt saatiin hyviä vinkkejä alan asiantuntijoilta. Laatoitusta ja laminointiakin olisi päässyt kokeilemaan, mutta oli niin kiire kuvata, että jätin väliin tällä kertaa ;)


Ensi kerralla voisi olla tarjolla jotain vastaavaa kisaa kuin miestenillassa toteutettu sählylaukauskisa. Vähän jotain naisellisempaa kenties, mutta ei ehkä ihan pitsinnypläystä (vaikka pärjäisin kyllä siinäkin). Ensi kerralla tiedän myös paremmin miettiä jo etukäteen, mitä ostan illalta kaipaan ja mietin jo etukäteen paljonko tilillä on katetta tarvitaanko kotiin jotain tiettyä rakentamiseen, remontointiin, sisustukseen tai puutarhaan liittyvää. Nyt lähdin kotiin pelkän akryylituubin kanssa, vaikka olisin aivan hyvin voinut hyödyntää illan tarjouksia paremminkin. Milloin on seuraava ilta??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti