maanantai 16. syyskuuta 2013

Nettiselaimen ikkunat

Kuvan alkuperä ei ole tiedossa, se on poimittu jostain niistä tuhansista nettiselainikkunoista.

Mun aivoissa on vähintään tuo 2587 asiaa työn alla. Ihme sinällään, että se on mahdollista, kun tuntuu, että ne aivot ovat tässä äitiyden myötä kokeneet vastaavia vaurioita kuin olisi impannut liimaa viimeiset kolme vuotta. Lähipiiri onkin ollut koetuksella, kun on välillä meinannut kovalevy vähän kärytä...Mutta hei, jos Samuli Edelmannkin niin sanoo, niin ei tässä kai ole mitään hätää:

 
Tarkoitukseni oli nyt tulla tänne pikaisesti huikkaamaan, etten ole hyljännyt blogia enkä teitä. Blogi vain sattuu tällä hetkellä olemaan aika monen muun nettiselainikkunan alla, joten en ole ehtinyt paneutua juttuaiheisiin ja kuviin niiden arvoisella hartaudella. Tulossa on kuitenkin raporttia mm. tapetin ja levytyksen alta paljastuneesta entisöintiä kaipaavasta (mutta muuten ehkä maailman upeimmasta) hirsiseinästä :)

3 kommenttia:

  1. ihan mahtis tuo kuva taas..saankohan kopsata?ja juluksta omassa blogissani?linkitän kyl tänne sen kuvan, jos niin haluat..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, ei tuo oo mun kuva. Se on jostain netin syövereistä löytynyt, en muistanu laittaa tietoa tuohon kuvan alle. Eiköhän sitä saa lainata muutkin :)

      Poista