torstai 12. syyskuuta 2013

Kauneusilta Oulun Make Up Storessa

Onneksi näiden meikkien valintaan ja käyttöön saa ammattilaisen apua!

Tusina innokkaita naisia valtasi Oulun Make Up Storen* tilat keskiviikkoiltana toiveissaan välitön kasvojenkohotus ja valtaisa itseluottamus käytännönläheiset meikkivinkit ja rentouttava ilta hyvässä seurassa. Ilta alkoi kuohuviinilasillisen parissa Maaritin kertoessa samalla Make Up Storen konseptista, tuotteista ja meikkauspalveluista.

Maarit toivotti meidät tervetulleiksi ja Amman kanssa pääsimme onnettariksi tuotepalkinnon ja meikkauksen arvontaan.

Valikoima oli laajempi kuin arvasinkaan, joten harkitsin jo hetken pankkikortin piilottamista, mutta jatkoin kuitenkin esittelyn seuraamista yrittäen samalla hillitä itseni. Monia kiinnosti meikkauspalvelu, jossa tunnin meikkauksen ja ohjeistuksen jälkeen asiakas saa hinnan (60€) arvosta valitsemiaan tuotteita mukaansa. Silloinhan neuvonta ja meikkaus on siis ilmaista? Onko se edes mahdollista? Aika hieno lahjaidea itselle. Toinen hyvä vaihtoehto oli demomeikin tyyppinen puolen tunnin ehostus esim. töiden jälkeen ennen tärkeää iltaa tai treffejä (treffikumppani ei kuulemma sisälly hintaan, mutta jos meikkauksen haluaa tehdä näyteikkunassa vilkkaassa keskustassa, niin treffiseura lienee taattu).

Aurinkopuuterin paikka on tuossa "lommojen" kohdalla, poskipunan niiden yläpuolella.

Demomeikkiin valittiin koekaniini arpomalla ja tällä kertaa arpa suosi Hannaa, joka pääsi taitavan Niinan käsittelyyn. Meikkauksen edetessä saimme kullankalliita vinkkejä siitä, miten esimerkiksi poskipunaa tai aurinkopuuteria tulee levittää ja mikä tärkeintä, kuinka niitä ei tule käyttää. Mm. nenän varjostaminen aurinkopuuterilla on niin haastavaa hommaa, että harvoin ammattilaisetkaan sitä tekevät, koska lopputuloksesta saattaa helposti tulla "likainen". Suditaan siis varovasti ;)

Ennen ja jälkeen.

Luonnonkaunis kälyni sädehtii ehostuksen jäljiltä!  Lankomiehelle muuten tiedoksi, että rakkaallasi on metsälammen väriset silmät, jos et tiennyt oikeaa sävyvivahdetta jo ennestään ;)

Pientä purtavaa.

Lähes jokainen taisi lähteä pienen Make Up Store -pussukan (osa myös meikkauslahjakortin ja tuotepaketin) kanssa kotiin. Omaan pussiini hankin unettomien öiden jälkien korjaamiseen mm.  vanilla-sävyisen silmänrajauskynän sekä cover all mix -peitevärisetin. 

Meikkilaukut menevät iltalaukuista, meikkilehtinen meikkausopuksesta ja hajuvesipullo runokirjasta.

Erityiskiitos vielä onnistuneesta illasta Maaritille ja Niinalle, jotka olivat aidosti kiinnostuneita itse kunkin ongelmista meikkauksen suhteen. He auttoivat meitä tuotteiden ja sävyjen valinnassa sekä myös siinä, kuinka käyttää meikkejä onnistuneesti. Ilta oli pitkä ja yö lyhyt, mutta silmät tänään ehostuksen jälkeen raikkaammat kuin vielä eilen ;)

2 kommenttia:

  1. Hanna nyt on ilman meikkiäkin niin nätti, että sen puolesta ei meinaa eroa nähdä ennen ja jälkeen kuvissa!

    VastaaPoista