sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kaaoksen hallintaa

Kuiva-aineet säilytettiin käytännöllisesti kaapin purkamisen jälkeen keittiön pöydillä, mutta nyt ne löytyvät vähän paremmin Oriolan laatikoiden kätköistä.

Meidän vessassa ei ole seiniä, eikä kyllä sähköjäkään, pyykkikone on keskellä työmaata (siihen onneksi saatiin roikalla sähköt), lasten hammasharjat ym löytyvät mikron päältä, potta ja pyykkikone ovat tuvan nurkassa, portaiden kaiteet toimivat pyykkinaruna, pastat ym kuiva-aineet on pakattu Oriolan laatikoihin auki revityn seinän viereen (kiitos vaan entiselle työnantajalle lainasta! Ai ette tienneet, että on lainattu? No kiitos silti lainasta!), työnhakuun liittyvät paperit hautautuvat arkistojen uumeniin ja ne bloggausaiheet ja ajatukset ja aika, no, ne on jossain tuolla kaaoksen keskellä. Kertokaa jos näette niitä, että täällä jo kovasti kaivataan!

Nyt jos joskus vois pitää kestovaippailusta taukoa, mutta ei. Mitä se sellainen luovuttaminen olisi?

Se aika kyllä taisi hukkua viimeistään siinä vaiheessa, kun kolhaisin polvellani putkea, jossa aiemmin oli patteri, joka teoriassa (ei koskaan käytännössä) lämmitti sitä vessaa, jossa ei nykyään enää ole seiniä eikä sähköjä, ja joka tuon kolhun seurauksena suihkusi vettä kohtalaisen voimakkaasti, koska siitä putkesta taisi irrota joku osa tai jotain, ja se tulvi sen vastavaletun betonin päälle, josta piti tulla kynnys uuden ja vanhan puolen välille siihen puhkaistuun kohtaan, joka saattaa ehkä nyt homehtua, mutta hei onneksi se patteri löytyi vielä ja isä lievähkön hermoromahduksen ja asiaankuuluvien tehostesanojen jälkeen sai korjattua vahingon, ja tietysti meillä oli juuri silloin vieraita, jotka kyllä on tottunu meidän sekoiluihin, paitsi serkun tyttöystävä, joka oli ensimmäistä, mutta toivottavasti ei viimeistä kertaa kylässä. 

Huomatkaa kaunis yksityiskohta sisustuksessa, tumma rottinkikori kätkee sisäänsä lasten hygieniatarvikkeet mikron päällä.

Eli sitä bloggausaikaa ei enää taida olla. Enkä muutenkaan uskalla enää koskea mihinkään. Kuusi viikkoa vielä, niin kodinhoitohuone, pesuhuone, tupa ja keittiö pitäisi olla valmiina. Siis kalusteet tulee, tuskin täällä valmista on, että laitetaan vaikka ne kalusteet lumihankeen siksi aikaa, koska kyllähän lumi jo kuuden viikon päästä on maassa. Pessimisti ei pety.

Niin. Tulee pitkät kuusi viikkoa.

8 kommenttia:

 1. Oh dear.. Mä vaan siirrän ja siirrän ja siirrän ja siirrän keittiöremppaa, koska ..well, apparently you know. Tsemppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes... Kiitos tsempistä! Voisitko järjestää vielä aikamatkan suoraan joulukuulle? Please?! :D

   Poista
 2. Respect! Jaksahan siellä! Onneksi tuosta kaikesta on ihana visuaalinen ja valmis palkinto odottamassa - sitten kun kaikki on valmista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen avulla tässä jaksetaan! En tiiä osaako sitä sitten ollakaan, kun on kaikki paikallaan. Vai onkohan sitä koskaan ihan niin siistiä lapsiperheessä...

   Poista
 3. Tiedän niin tuon remontoimisen ihanuuden...Meillä tällä hetkellä kynnyslistan-ja oven karmien vanhojen maalien poisto+uudet tilalle. Lisäksi tulossa uudet ovet ja uusi lattia. Edessä päin on myös kylppäriin paneelien asentaminen kattoon ja jossakin vaiheessa pitäisi vaatehuoneen seinät hioa, tasoittaa ja maalata+kiinnittää uudet hyllyt. Takana päin on jo keittiöremontti ja seinäpintojen uusiminen-onneksi.
  Jaksamisia sinulle! Onneksi uurastus aina lopuksi palkitaan... :)

  http://blogilana.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä remontointi on sellaista homma, että ei sitä jaksaisi, jos ei siellä lopussa palkinto odottaisi! Tsemppiä sinnekin remontin ja kaaoksen hallintaan :)

   Poista
 4. Hei mutta Paula! 6 viikkoahan on lyhyt aika! Mietippä läpi rämmittyä SD:tä? Ainakin itselläni tuo aika hujahti niin ettei tajunnut edes ajan kuluneen. Kohta se on jo ohi! Tsemppiä kaaokseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! En ollutkaan ajatellut tuolta kannalta, ja nythän tässä on enää vain noin viisi viikkoa jäljellä :)

   Poista